|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 16:14:58   
BabyDoll
Punce,

ker ne vem kam bi drugam tale post objavila, ga obljavljam tukaj.
Prodala bi rada kavbojke, ki sem si jih kupila po porodu, naveličana pajkic, trenirk ipd. Nosila sem jih mogoče mesec in pol, potem pa so postale prevelike :bravo:. Kupljene so bile v H&M, velikost 40. So ravnega kroja, lahko pošljem fotko. Jih pa imam na sumu (H&M) namreč, da imajo večje konfekcijske številke, tako da bi upala reči, da je naša velikost bolj 42 :ups:
Če je katera naveličana trenirk ipd., nove kavbojke pa se ji zdi škoda kupiti, naj me pokliče na 041/267-033.
Še cena. Nove so bile 10.000 SIT, prodajam jih za 5.000 SIT.

pl,
nives
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 16:37:35   
viv_
Sicer ne spada direkt sem, ampak da ne bom nove teme odpirala:

jaz sem si pa danes mal privoščila, pa sem si kupila kavbojke, eno jakno, jopo pa 3 mikice! Tko za dušo!:bravo:

Zadnje čase samo za ta malo neki kupujem, zase se mi zdi pa kar škoda in ne vem kaj... Pa ugotavljam da niso samo tiste cunjice 86-92 tok corkane... se tudi pri 38 najde kaj luštnega :)-

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 16:44:13   
dory
Ehm viv...38 za mirno?:zmeden: al zate?

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 16:45:58   
BabyDoll
Ooo, verjamem, da paše :)- Kadar grem kaj kupovat za svoje, se moram povsem razumsko prepričevati, da NIČ ne rabim, dokler ne pridem na svojo težo nazaj. Sem namreč dobre 4 mesece po porodu. Prednosečniške stvari so mi sicer že prav, vendar mi še vedno ostajajo 2 do 3 kile nekje - pa ni samo v mleku vse:)-

Si mogoče opazila tudi že kaj moške poletne robe?

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 16:51:32   
viv_
teja - za mami :) končno sem prišla na svoj račun! sicer pa hodim okrog ko en revež...

Za moške nisem gledala ;)

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:01:34   
Divja vijolica
Mene pa zanima koliko si ostale kej kupite zase? MOj namreč pravi, da si samo traparije (obleke, čevlje,...) kupujem. Kupim si pa približno za 20.000sit na mesec. Zdaj ko sem na porodniški mi je to res veselje in komaj čakam, da kam grem, da si lahko kaj kupim. :)- KUpujem seveda tudi za našega :duda:, vendar če sem odkrita več zase, ker tako hitro vse preraste, ima pa tudi že veliko oblek od bratrancov in sestrične.
Mogoče sem pa res že malo odvisna od teh oblek pa čevljev, torbic,... če pa je toliko ponudbe!:zmeden:
:)

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:04:09   
BabyDoll
Evo, sem vmes svoj nick zamenjala:bravo:, še slikco pošljem ...

Torej, ... v HM boljš da ne zavijem - žal tut otroški oddelek ni varen9nebesa

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:04:17   
viv_
Jaz si 100 let nisem nič kupila... ko sem bila noseča sem imela precej sposojenih stvari. Po porodu sem si kupila ene kavbojke pa par stvari za gor, pa sem to nosila non stop. Za po mestu šetat se je blo OK. Tole sedaj (4 mesece po končani porodniški) je bil prvi večji nakup. Pa prejšnji mesec sem nabavila še ene čevlje.

Res malo kupim zase - sploh nimam volje hodit po štacunah. Danes sem pa "padla v feeling".

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:14:04   
BabyDoll
Hja, sej glih spontani nakupi so najlepši. Takrat ko si namenim denar za shoping, mi itak ni nič všeč:hudicek:
No, vsaj pri čevljih se ni "treba" nazaj držat med in po nosečnosti:love:
Čestitke ob nakupu :):bravo:

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:16:25   
india
Joj, Viv, sem tudi sma hotela vprašati,če Mirna nosi že konfekcijo 38?? Je bil pa zadnjič hec, ko smo ravno pritem, ko sem nekaj za tavelike dve kupovala, pa nosi ta druga isto št. kot jaz in me je prodajalka v Takku malo hecno gledala, če nameravam jaz nositi take odštekane kavbojke??
Ja, absolutno premalo si privoščim, če pa si že kaj, pa si vsekakor nekaj za v mesto, doma mam preveč cunj za znucat!

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:25:21   
viv_
Sama sreča da nimam strank, da mi ni treba hodit v kostimčkih in oh in sploh spedenana!

Mi "znanstveniki" 8) smo lahko tudi v kavbojkah :bravo:

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ponosečniške kavbojke
20.4.2005 17:43:49   
Lunca1
Jaz sem zdaj skoz v dvoje kavbojkah in treh puloverjih. Že komaj čakam, da bo malo topleje, ker mikic imam pa cel kup. Priznam da premalo dam nase, samo me pri pogledu v ogledalo vse mine in mi je nakupovanje prava muka. No zdaj sem na dieti, potem bo pa upam treba mal v shopping.:):bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu BabyDoll)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......