Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice... 25.8.2011 16:44:24
|
|
|
|
emma83
|
Nič ne moreš, samo poleži ga nazaj. Moj je star 10 mesecev pa se v spanju poseda, jaz ga samo nazaj poležem in spi normalno naprej.
|
|
|
|
RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice... 25.8.2011 17:21:29
|
|
|
|
mateyka
|
naša se je še zaletavala v posteljico z glavo - to se dogaja ko shodijo in živo sanjajo do te mere da potem še v spanju neki kolovratijo okoli. bo minilo, je pa zoprno; naša sicer spi ok (kot dojenček je zelo mirno spala), samo od takrat je ona tak nemiren spalec - skoz se premetava in odkriva, tako da jo mamo v spalki in postelja mora met povsod eno ograjco, če ne, vmes tud malo na tleh odspi
|
|
|
|
RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice... 25.8.2011 18:55:19
|
|
|
|
m_o_i
|
cakas, da mine... nas se je prvic sam vsedel ravno med opoldanskim spanjem in se je zbudil, ker se mu je nekaj cudnega dogajalo. ko je pa ugotovil, se je pa tak zacel jokat, kot da je najmanj direkt na glavo padu
|
|
RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice... 25.8.2011 21:30:09
|
|
|
|
_hruskica_
|
ojej pole bomo še kar en lep čas tako spali :( Hvala vseeno za vaše odgovore :)
|
|
RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice... 26.8.2011 7:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah predvidevam, da je pred kratkim pogruntal, kako se postavit na nogice? No in vse te nove pogruntavščine dojenčki radi potem ponoči "trenirajo". Jaz sem našo vedno samo brez besed položila nazaj, pobožala in šla ven iz sobice ... saj počasi mine
|
|
|
|
RE: Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice... 26.8.2011 19:09:41
|
|
|
|
NeylaJ
|
ja, hurškica mi tko (ne) spimo že 3 mesece. obup Sm že pomislila, da bi jo zavezala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?