|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 7:48:33   
sminc
Da nadaljujem včerajsnjo temo o 7 mesečnikih. Danes je bil pa obup. Pokonci vsako kuser posted image uro.In povrhu tega se je zbujal še z jokom, ko se drugače ne. Skoz  in skoz neko stokanje, nisva spala 2 uri skupaj. Ob pol 7 pa niti pod razno več spat- drugace je spal vsaj do 8.
Pa kaj hudiča mu je?  Zobka se nima, slini se že mesece, v usta si vse tlači, zoba pa se kar ni. Spimo pa itak nobeno noč kot treba. Menda ga ne more to matrat.
Povrhu tega imam se pa slabo vest. Zbudila sem se tak zjuser posted image , da sem zakričala nad njim. Prvič! Revše me je samo debelo pogledalo s temi "gledikami" in začelo jokat. Zdaj je pa spet ves srečen- poslušava cd od Lapa- lovely baby magic in je ves blažen. Men pa bo razneslo beticouser posted image user posted image user posted image
Upam da ste ve kaj bolje spale.Lp


_____________________________

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 8:02:47   
Anonimen
niti ne...pa mamo že 16. mesečnico. ob pol ponoči se je zbudila in hotla mlek. od dveh do 4h je neki jamrala, metala dudo na tla, vstajala, metala kravico s katero spi na tla tko da je mož že čist popizdil ji sva jo pustla jokcat in jamrat,..no pol je sama zaspala..zdele zutri je bla pa zaspana k hudič.
pa še polna luna je!
men se bo odtrgal počas :) in se bom en dan preselila v dnevno njo pa pustila se dret!

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 8:08:06   
fipi
Ojoj boga ti in tvoj otrokuser posted image . Pri nas je ene tri dni nazaj isto bilo ponoči kot pri vas in nekje ob 5 zjutraj sem popizuser posted image  in sem vpila na otroka tako glasno, da sem zbudila hčerko in lubija. Moj sinček, pa se je začel tako glasno smejat ob 5 zjutrajuser posted image user posted image  kot, da bi mu ne vem kaj lepega povedala.š

Kaj naj ti rečem, pomiri se (vem da si zdaj cela zmantrana in si kot zombi in  cel dan ne boš za nobeno rabo....)in si misli, da bo ta noč boljša od prejšnje. Saj bo, boš videla, ne bo dosti časa minilo, ko boš pisala, da ste prespali celo noč user posted image user posted image .


(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 8:21:49   
rainbow
Sminc in ostale!

še jaz tu dodam naš pisker, poln zbujanja na dobro uro danes ponočiuser posted image , tak da tiste, ki dojite ta male enkrat na noč ali dvakrat, prosim, bodite vesele, kot smo me bile dokler se niso časi spremeniliuser posted image

Eva1, hura zate, pri tebi je  v redu, ker ti tvoj fajn papca, tako da brez skrbi ukineš ponoči, ti bo uspelo!
Moja pa zelo malo je, tak da še nekako oklevam, čeprav poskušam, ampak se kriči grozno, pustit pa je tudi ne morem, se mi potem še kje ta velika zbudi; zaenkrat imamo nerešljivo situacijo, ampak saj za vse je rešitev.


Sminc, jaz sem tudi danes mojo pupo, ki jo imam neskončno rada, preklinjala, pa kaj, smo samo ljudje, ne mašine.

lp

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 8:37:10   
Jessy
Tudi naša noč je bila daleč od običajne. Ob 2h se je zbudila, sem jo podojila, potem pa je cele pol ure grulila in vriskala v postelji. Ob 7.10 se spet zbudi (kot vsako noč), jo nahranim, dam nazaj v zibelko in ona NOČE več spat. To se še ni zgodilo! Grem stavt, da je luna kriva za to! Vsaj upam!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 9:30:00   
tiktak
Ja, sem brala tvojo prejšno temo.
Pri nas je okoli 4. meseca jedla 1x na noč, potem počasi 2x, zadnji teden pa se je zbujala ene 4x, 5x, ponavadi sem jo od tega ene 3x podojila. No, včeraj sem jo dala spat ob 8.00 kot ponavadi, se je zbudila ob 10.00, sem jo okol nosila, ker je v posteljici nisem mogla potolažit in je nekako zaspala. Se je zbudila spet ob 11.00 in sem jo spet okol nosila, pa ni nič pomagalo, ker je hotla joško in se je drla kot jesihar.user posted image Sem se odločila in sem jo pustila dret. Sem šla v dnevno, izklopila varuško. Sicer sem bla živčna in me je začela bolet še glava, ampak se je tokrat obrestovala. Po eni uri je zaspala, s tem, da se ni drla na vso moč. Če bi se, ne vem, če bi zdržala. No, potem je jedla ob treh in šestih, kot ponavadi, s tem da se ob 6-ih ni zbudila, ampak je spala do 8h.user posted image . Drugače vstane vsak dan ob 6huser posted image .
No, jaz sem danes naspana, upam da boš kmalu tudi ti.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 9:50:23   
Anonimen
Danes je bila polna luna (se mi zdi), najbrž je to zato user posted image
Se pa pridružujem četici neprespanih mamic...sinko zdele pančka, mami pa jasno na RRju visi, namesto, da bi mal počivala user posted image

(odgovor članu tiktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 10:08:23   
muki1
Ej punce, dajte no,potrpite malo.
Kaj pa naj otroček drugo, kot da se joka, če se ponoči zbudi v temi in nič ne vidi okrog sebe, mamice ni, ateka ni, pa še vse ga boli v ustih - če mu zobki rastejo. Dajte jih raje pocrkljat, saj imajo samo vas. Ne kričat na otročke, no..... Saj ste vedele, da jih ne boste mogle izklopiti, ko bi rade spale. Saj bo minilo, enkrat že, potem pa spet ne bomo mogle spati od skrbi, kje hodi, s kom hodi, ali se bo srečno vrnil - a domov.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 10:23:57   
Anonimen
muki1..se strinjam sploh pri zelo malih dojenčkih. kaj pa pri 16 ali več mesečnikih? ti bi pa že lohk kej poštekal a?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 10:49:40   
Jančika_
Jah, moj 15-mesečnik, ki sicer spi od osmih zvečer do desetih zjutraj, je včeraj zaspal po deveti in danes vstal od šestihuser posted image . Za dobro mero se je ponoči trikrat zbudil in to s takim kričanjem, da me je skoraj kap. Potolažilo ga je samo mleko (sicer ponoči ne je že od 4,5 mesecev)user posted image . Že dvakrat sem ga dala spat, ker ga kar meče od utrujenosti, ampak NE. Noče. Zdajle bluzi po posteljici in lista knjigice, vsaj dere se ne. In ker ni dovolj, da mi je slabo od jutra do večera, sem prejle še bruhala, medtem ko je junior v sosednji sobi tulil mama, mamauser posted image ...

Počutim se približno takole:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 11:05:29   
muki1
O Jančika, to pa je user posted image . Saj vidve z Laro, ko sta noseči, verjetno vama res ni za celonočno dežurstvo user posted image . Ja, pri 16 mesecih bi lahko poštekali, kaj naj rečem, lahko bi že prej, saj Neža je 19 mesecev pa še tudi ni poštekala user posted image .
Nič punce, zdržat bo treba, saj druge itak ni. user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 11:18:07   
Anonimen
sej ko bo pa smrkla pr 16 hotla vn na žur bom pa rekla..ja pa kva še! jok! ker si 16.11.2005 celo noč klanfe srala boš pa dons lepo doma user posted image  prej bi mislna!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 11:20:00   
Anonimen
O pa je! O.K., ena noč še gre. Pa druga recimo tudi. Ampak če je pa na sporedu že tretja, bi pa meni potrpljenja zmanjkalo in bi naredila red. Lara, če bi bila namestu tebe, bi se res pobrala v dnevno. Z možem vred.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 11:24:48   
Anonimen
ja sej bo treba red nardit še pred majem, k res ne mislm za dva vstajat pa enga dojit emu pa mlek gret user posted image
sam še dovolj moči morm zbrat da jo bom res lahko pustila se dret (rata čist flekasta in rdeča v glavo kadar je res kriza) in s tem tut met vrjetn mal neprespanih noči...težko je pol zutri ob 6h vstat pa it na šiht.
bomo probal ta vikend, če nau zalegl pa pol za novlet k bomo dlje doma :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 11:28:04   
Anonimen
Ja, saj ni fino. Ampak pri nas je bilo potrebno in smo pač tako naredili. Še zdaj moram včasih po mizi udarit in povedat, kdo je glavni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 11:34:18   
Anonimen
ja res se mi tamala kr smil. nikol je še nism pustila jokat. kr mislm da bo neki narobe če se bo drla..ne vem..se začela dušit, bruhala, se pokvrla :) ne vem kok časa bo trajal da bo nehala? ne vem a nej sedim zravn nje al nej grem vn iz prostora k mam pol ful slabo vest da sem jo kr pustila zapuščeno revico user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 13:39:13   
eva1
Joj kaj je zdej to? Pri nas je bil tut obup-samo zdaj vem kaj je krivo...včeraj zvečer vročina 38, sitnoba, ponoči se je zbudil ob 2h(kar je siocer uspeh), ampak do 4h ni nazaj zaspal, samo cartat se je hotel! Pa tut mal je bil vroč ponoči, tako da sem ga vseebžno podojila, čeprav je tut flaško zagrabil-prvič, da jo je!...no potem smo spali do 8h in zjutraj ni bilo več vročine in pogledam v ustka in lej ga user posted image kr dva nova zobka-obe zgornje 2, enkic zgornjih še nima je ta zdej tak k vampirčekuser posted image ! Upam, da bo danes kej boljš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 13:55:31   
Anonimen
Lara, jaz nisme bila v sobi in ga božala in ne vem kaj še, kot nekateri počnejo. Pri nas bi bilo to še hujše, po moje bi se mu čisto utrgalo, bi mislil, da se direktno norca delam iz njega, ko pa vendar vem, da besno zahteva, da ga vzamem iz postelje. Zato sem ga pustila, da se je pač sam drl. Sem šla sicer notri kdaj pa kdaj, ampak ga nisem nič crkljala in prigovarjala, ker bi bilo to olje na ogenj, ampak sem ga okregala, sicer s kepo v grlu, ampak precej dobro odigrano.
Veste kaj, vsak za svojega otroka najbolj ve, kaj deluje. Pri enih  pač edino trda roka, pri drugih preusmerjanje, pri tretjih crkljanje, pri četrtih razlaga ... če pa še ne veš, pa poskusiš. Kaj hitro izveš.user posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 15:15:21   
Jančika_
No, da poročam, kako se je pri nas tole nadaljevalo. Sva šla ven, ker sem upala, da se bo v vozičku vsaj malo naspal, preden greva na srečanje z Viv in CatJo. Jok brate. Dve uri sem ga gurala gol pa dol po Celju, on se je pa režaluser posted image . V Tušu je bil seveda tečen ko sam satan, tako da sva se kmalu pobrala domov, nakar ga je seveda zmanjkalo en ovinek pred blokomuser posted image . Na srečo je ravno Joe prišel domov, ker nimamo lifta in ni šans, da ga sama spravim po štengah v tretji štuk. Tako da je Joe malo pogvihtal in dete zdaj spi na hodniku v vozičku.

Ja, našega je pravzaprav zmatrala šesta bolezen, ki jo ravno preboleva. Ful je bil bogi in midva z njim. Še kak dan bova počakala, da se čisto pocajta, potem pa pride na spored nočna vzgoja. Do zdaj se je še vsakič, ko je bilo kaj takega, sam naštelal nazaj na dobro spanje, ampak tokrat imam občutek, da ne bo šlo tako zlahka...

< Sporočilo je popravil Jančika -- 17.11.2005 15:16:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ponoč je bil obup!!!
17.11.2005 22:53:20   
Skaana
joj, še ena zeloooouser posted image , pa ni v naši navadi...

Ponavadi res spimo kot topi, a nocoj user posted image  čisto druga pesem. Pa ni bila kriva mala. No, dojile sva se dvakrat ponoči, a tudi to se včasih zgodi. Redno se zbuja po enkrat za podoj.

Danes ponoči pa sama nisem mogla spati. In uboga mala se je tudi skoraj celo noč premetavala. Zdaj pa ne vem, če to dela vsako noč, pa jo jaz ne slišim, ker drnjoham, ali je to bilo samo nocoj user posted image .

Mislim, res ena groooozna noč, ki pa jo hitim zdajle nadoknadit.

Pa nočko vsem in prijetne sanje nam in našim zakladkomuser posted image .

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ponoč je bil obup!!!
18.11.2005 11:16:19   
eva1
o punce...prvič od 4 meseca sem prespala celo noč brez zbujanjauser posted image user posted image user posted image Luka je šel spat ob 20.30h, pa se zjutraj zbudil ob 6h, sva se podojila, pol pa je bil pa že ob7.15 buden ni ni holu več zaspat nazaj(ponavadi se zbujava od 8-9h enkraet)! No ampak to je že luksus...ena cela prespana noč bo pol leta...upam, da že danes ne bo spet po starnem! Ma sem zadovoljna...sicer ne vem, al sem sama kej k temu pripomogla, ker kao se odvajamo dojenja ponoči, ali se je lump sam tako odločil! Sem mi zdi čudno da že 3 noč odkrar se ponoči več ne dojima prespi celo noč(čeprav včeraj sem ga podojila, ker je bil tašn bošček)! Karkoli že-naj tako ostaneuser posted image !

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ponoč je bil obup!!!
18.11.2005 11:21:17   
tincci
Ma punce, a je to normalno, da 3 tedne star otrok totalno nemirno spi?? Naša se doji 3krat na noč, vmes pa niti za pol ure globoko ne zaspi! Stalno stokanje, premetavanje.... Zadnje dva dni pa sploh, smo že vsi trije čisto skozlani user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ponoč je bil obup!!!
18.11.2005 11:25:09   
Anonimen
Tincci, pri treh tednih nimaš kaj. Pa saj hranjenje 3-krat na noč ni prav pogosto.
Jančika, tudi Tibor se po bolezni, ko spim pri njem v sobi in me skozi bolj vleče za štrikce, vedno sam naštela nazaj. Če se Tibor, se bo po moje tudi Vasja.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ponoč je bil obup!!!
18.11.2005 11:31:05   
tincci
Ma ja, noč štejem od polnoči do šestih-sedmih user posted image  Kdaj se pa to kaj stabilizira? Saj vem, da je dojenček, ampak se mi že smili, ker tako malo spi... tudi čez dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ponoč je bil obup!!!
18.11.2005 11:38:21   
Anonimen
A z dojenjem je vse v redu? Mleka dovolj in to?
Stabilizira pa se tole s spanjem po moje ful različno. Moja nečainja ni spala čez dan čisto nič, maksimalno kdaj 15 minut, ponoči pa tudi zelo slabo. Moj otrok pa je že v porodnišnici spal po 6 ur v komadu. Ful so si različni otročki, res.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?