|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponoči čisto budna
20.6.2006 9:42:15   
Rubin.
Zanima me kaj naredite, ko se sonček zbudi sredi noči (npr. ob 2:30) in ne bi več spal. Sicer se je to zgodilo drugič, ampak vseeno ne vem kako naj postopam v tem primeru. Se zbudi, sicer zeha, ampak ker se zna zamotit, brunda, cmoka, spušča razne glasove ipd., ne zaspi nazaj in to je trajalo do pol petih, ko je končno omagala. Jaz pa čisto out. Kaj naredite ve? Samo upam, da ji ne bo prišlo v navado. Sicer se zbuja ponoči in se v trenutku vsede, ampak jo položim nazaj in zaspi. Danes pa disaster. Stara je 10,5 mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponoči čisto budna
20.6.2006 12:24:53   
bebe&jaz
Naš skoraj 10 mesečnik je isti. Zbuja se ponoči (in takoj sedi ali stoji!), ampak običajno zaspi takoj nazaj, ko mu dam dudo. Zadnje dni se celo prvič zbudi šele okoli 5-h. Kadar pa se zgodi, da je sredi noči čisto buden, ga sicer najprej zmeraj poskusim uspavati nazaj kar v njegovi posteljici (duda+ držanje mojega prsta in božanje), če pa ne uspe, pobašem sinka in dudo in v zakonsko posteljo k mami in atu. Sicer ne zaspi takoj nazaj, ampak mi je lažje, če mi ni treba vstajati, pa še slej ko prej očitno iz dolgčasa zaspi. Jaz pa tudi podremam vmes, ko se ne oglasi kako minuto in pridno duda dudo...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 12:31:50   
tulip
Isto je pri nas, sedi ali stoji v posteljici in joka... Ga poležem, če ne pomaga, ga dvignem za trenutek da mi zadrema v naročju in ga spet položim, mu dam za pit mlačno vodo... Včasih nič od naštetega ne pride v poštev, takrat ga vzamem v naročje in mu brundam uspavanko, dokler ne zaspi... Navadno to traja 5, največ 10 minut in hopla fanta nazaj v posteljico, mama pa spat!user posted image
Ga je poskusil tudi njegov očka umirit ponoči- potem je bilo šele vreščanje!user posted image

< Sporočilo je popravil tulip -- 20.6.2006 12:32:57 >

(odgovor članu bebe&jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2006 11:27:27   
tina104
Nam se je to redno dogajalo tam nekje do 4 mesecev, zdaj pa še tu in tam. Približno teden nazaj se je zbudil nekje on štirih in se začel pogovarjat in mi nekaj kazat na stropu. Meni je šlo na smeh, ampak nisem pokazala nobenega zanimanja.
Predvsem se nisem pogovarjala z njim, niti nisem prižigala luči. Če ni pomagala dojka in to, da se sam malo zamoti, sem ga uspavala na rokah, kar sicer ni preveč fajn, ampak ponavadi če sredi noči ne zaspi na zizi, zaspi na rokah.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2006 13:57:22   
Anonimen
Nam se je to zgodilo parkrat.

Prvič sem jo dvignila iz postelje in se z njo dve uri igrala.
Naslednjič sem jo pustila v postelji, da joka. "Ugasnila" se je po 10-ih minutah.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2006 14:51:22   
Rubin.
Katastrofa. To noč je bilo še bolj grozno kot prejšno. Prebujala se je vsake pol ure, tako da sva jo ob pol treh vzela k sebi v posteljo pa ni bilo nič bolje, ker ni navajena spat z nama. Izgleda, da ji mora biti vroče. Prekleta pasja vročina user posted image , ne vem komu smo se tako zamerili, da nam kurijo kot da smo v Sibiriji. Danes je tudi čez dan nekam jokava, ni tista prava. Na sumu imam tudi zobke, ker vse roma v usta. Ne vem. Jaz sem danes kot zombi, da ne rečem ubogi mož, ki za povrh še mora delati. Upam, da bo današnja noč boljša. Grem nabavit neko zadevo za hlajenje zraka, dokler jih v Sloveniji ne zmanjka, saj vročini ni videti konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2006 21:59:17   
Badeja
Oj! Pri nas je isto. Ravno predvčeraj se je zbudil ob 00.30, spat smo šli pa ob 3.30. Drugače se pa tudi kar nekajkrat na noč zbudi. Pri nas ne pomaga nič. Jaz ga ne pustim jokat, ker bi preveč jokal, jaz pa nimam srca, da bi ga poslušala. Jaz se pač ukvarjam z njim, ga božam, mu pojem, se cartava, včasih tudi igrava. Dostikrat se nama pridruži tudi ati. Saj včasih sem res full utrujena in zaspana, mali pa noče in noče zaspat. Pa saj hitro zrastejo user posted image  Aja, ponavadi takrat dobimo zobek.

Želim vam- nam čimveč prespanih noči!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?