Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 25.11.2007 22:38:36
|
|
|
|
Majuska
|
Kolikor vem, se zadnjega letnika ne ponavlja ... absolventski staž je običajno eno leto, odvisno od fakultete, koliko je ta staž pripravljena še podaljšati.
|
|
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 26.11.2007 9:26:41
|
|
|
|
piščanc
|
zadnjega letnika se ne ponavlja, absolventski staž se lahko podaljaša za eno leto ali tudi več, razlogi pa so porod, zdravniško opravičilo, lakho tudi delo in raziskovalne naloge, npr. če si asistent na fakulteti.
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 26.11.2007 11:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Fakulteti za zdravstvene vede UM (bivša Visoka zdravstvena) se lahko poavlja zadnji letnik.
|
|
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 26.11.2007 11:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo morali imet pogoje za absolventa, če ne si moral ponavljat.
|
|
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 26.11.2007 11:35:56
|
|
|
|
solatja
|
jaz sem ponavljala 4. letnik (bila ponovno vpisana), vendar sem imela mirovanje statusa ( opravičena vseh študijskih obveznosti - sem dala prošnjo) zaradi materinstva. potem pa v absolventa.
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 26.11.2007 14:02:29
|
|
|
|
sazi
|
izgleda ima vsak faks po svoje tudi pri nas si moral izpolnjevati pogoje za vpis absolventa - drugače si ponavljal ali pavziral
|
|
|
|
RE: Ponavljanje zadnjega letnika? 26.11.2007 14:24:12
|
|
|
|
Taula
|
Na Pedagoški se je ponavljal lahko zadnji letnik.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?