Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomožno kolo za dekliško kolo??? 9.10.2007 22:23:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
Ja se da, ampak ne vem kje - lahko pa ju3 očeta vprašam (je porihtal od mulca kolo).
|
|
|
|
RE: Pomožno kolo za dekliško kolo??? 9.10.2007 22:25:12
|
|
|
|
Spark
|
MMislim, da imajo v Hervisu.
|
|
|
|
RE: Pomožno kolo za dekliško kolo??? 10.10.2007 8:53:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, seveda se da. Mi smo dobili podarjeno kolo za Vaskota, ki sploh ni imelo več pomožnih kolesc, potem jih je pa Joe kupil v tisti trgovini s kolesi, ki je pod tribunami nogometnega štadiona na Hudinji, čisto na koncu t.i. "avenije" , pri stopnicah.
|
|
|
|
RE: Pomožno kolo za dekliško kolo??? 10.10.2007 10:25:40
|
|
|
|
koala
|
V trgovini ala Hrvis, ali pa v kakšni, kje so specializirani za prodajo koles in kolesarske opreme.
|
|
RE: Pomožno kolo za dekliško kolo??? 10.10.2007 11:09:38
|
|
|
|
krauca
|
Nam je to uspelo že prejšnji teden (zlomiti pomožno kolo). Baje so ta kolesca univerzalna (odvisna od velikosti kolesa). Jaz sem jih kupila v Pikapolonici. Stane pa cel komplet (2 kolesi, priključki, šraufi ...) 3,45 EUR. LP K.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Vesel dan mučenikovDanes obeležujemo dan mučenikov, tako da gospodje – danes je vaš dan! Tradicionalno naj bi vam vaše drage za darilo prin...
Zadnje s foruma
mami007če ste mlajše od 25 let, kaj imate?punčko (
57%)

fantka (
43%)
Število vseh glasov: 203Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!