|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomočnice vzgojitejice,kako je pri vas?
12.4.2006 10:57:43   
Anonimen
Recimo,da se vaš delavnik konča ob 14.30h, otroke pa peljete v drugo skupino.
Ali jih peljete točno ob 14.30h in greste nazaj pospravit igralnico ali jih peljete prej in pospravite igralnico do 14.30h?user posted image

Sprašujem,ker sem jih enkrat slišala od vodje,saj sem otroke peljala 5 min pred koncem mojega delovnega časa k drugi pomočnici, da bi lahko pospravila. Sicer je to rekla samo meni, druge delajo pa isto.user posted image

Pa me zanima kako je pri vas.

Pa še to. Če slučajno ni snažilke, je na bolniški (nadomestne ni), morate tudi pomest igralnico, pomiti po tleh, posesat, smeti ven nest.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomočnice vzgojitejice,kako je pri vas?
12.4.2006 13:58:53   
Bučika
sama sem bila do zdaj pomočnica,zdaj sem diplomirala in sem vzgojiteljica,ampak:
pri nas je tako oz.jaz sem tako delala in nikoli ni bilo problemov: skupaj smo z otroki pospravili igralnico in odšli ob določeni uri v drugo sobo.Če je bilo še kaj za odnest,od malice ali vrče,sem to naredili kasneje,ko sem že oddala otroke.
Vodja tvoja se je pa razjezila,saj naj bi z otroki bila v sobi do tiste ure,ker potem starši bentijo in se jezijo,da do te ure niste več v igralnici.

Glede odsotnosti čistilke user posted image Tale je pa mal bosa,da bi me pomivale in brisale prah namesto čistilke...Halo?Saj sem zaposlena kot varuhinja otrok,ne pa kot čistilka.Če bi hotela čistiti,bi vzela službo za čistilko.Noro,kaj nekateri izkoriščajo.

Tako je moje mišljenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2006 14:08:40   
Anonimen
pri nas je tako oz.jaz sem tako delala in nikoli ni bilo problemov: skupaj smo z otroki pospravili igralnico in odšli ob določeni uri v drugo sobo.

Jaz nisem vzgojiteljica, ampak pri nas v vrtcu je točno tako.

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2006 15:49:45   
zlatolasska
Ja, meni je tudi vodja ze neki sikala glede tega... Pa mi je mal bedno se prilagajat.
Mi imamo itak otroke do 16h v svoji igralnici. In takrat jaz ponavadi skupaj z otroki pospravim igralnico, jih ene 5 minut prej odpeljem v drugo sobo, nato pa se vrnem in odnesem perilo in posodo. Zaenkrat se ni se nihce od starsev zbunil, da so prehitro v drugi sobi, saj je v bistvu samo sosednja soba.

Tisto pa je res bedno, da moras ti igrat cistilko!- pa sem misla, da mamo mi v vrtcu grozno postimane cistilke... Jaz je nikakor ne mislim... Prah pobrisem vsake tok, ker je to baje nase delo, stole bi mogle tut me pucat, ampak jih bolj redko.... Cistilke popoldne se dobro ne spucajo tal, pa naj jaz skrbim se za kej druzga? Sem namrec pri dojenckih in umazana tla se takoj pokazejo na zabicah pri plezalckih... Mene je vcasih kar sram tacga otroka izrocit starsem.. Bohve kaj si mislijo... da nimamo cisto nic pocisceno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2006 19:29:08   
Naja30
Jaz sem pomočnica in do ure, ko se otroci združujejo v drugi skupini, skupaj pospravimo sobo in damo stole na mize. Potem pa gremo v drugo sobo in to je to. Če je treba kaj pospraviti od malice, grem to pospravit potem, ko sem se že poslovila in to naredim pač preden grem domov.

Da bi pa pomivala po tleh? Ne, to pa ne, čeprav so naše čistilke tako vestne delavke, da se po vseh kotih valjajo mački prahu in včasih je še dva dneva na tleh kakšen drobec kosila od predvčerajšnjim. in jih moja sodelavka opozori lepo prijazno, one pa seveda bentijo da kako imajo veliko dela in kako ena spet manjka... ampak to je že druga zgodba. S sodelavko pometeva po tleh, da pospravimo za sabo, kadar kaj takega počnemo.

(odgovor članu zlatolasska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2006 12:18:30   
polonica
Halo!!!

Kaj pa je to takega, če je treba pomit po tleh? A doma nikoli ne? Jaz sem pomočnica v vrtcu in če pač ni čistilke, je treba pospravit vrtec, al kako? Pomijemo tudi stranišča.....
Drugače pa, ko pospravimo igralnico in ostalo( vrči, posode od malice) gremo v drugo sobo. Pa včasih pač delamo deset minut dlje kot je treba. Pa kaj! Trudimo se pustit vse O.K. Pa se prav nič ne hvalim, pri nas tako pač je! Vsi delamo tako.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2006 21:14:16   
frutka_
Kadar so kakšne bolniške si seveda pomagamo med sabo. Sicer pa je tvoj delovni čas do 1430 in do takrat moraš biti na svojem delovnem mestu. Na druge pa se ne oziraj preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2006 10:14:05   
Naja30
Seveda ni nič takega, če je treba pomest po tleh, samo če pa vsakodnevno vidiš vestne čistilke, kako zdolgočaseno begajo iz prostora v prostor samo da mine čas in da kar pride v sobo in tam sedi po pol ure... To pa ne! Čiščenje tal je njeno delo in če vidim, da so vse v službi (pa jih ni malo), pa je še vedno vse polno smeti po tleh, se mi pa zdi malo neumno po svojem delavniku ostajat v službi zato, da bom naredila še njihovo delo. Velikokrat ostajam čez uro, ampak zaradi otrok in njihovih staršev, ki bi radi imeli vsak dan govorilne ure.
Ne gre se za to, da je kaj težko narediti, gre se za to, zakaj bi? Meni tudi nihče ne pomaga, ko sem sama in moram veliko dela sama opraviti.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?