Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 19.7.2006 12:21:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! KOt veste sem že drugi M na primolutu,ker mi urejajo M.Prejšnji mesec sem šesti dan nehala jemati tabletke,ker se mi je pojavil rjavkast izcedek in mi je moja G rekla,naj preneham,da bom dobila M. Sedaj danes imam že četrti dan tabletke torejk jih še morem jemati 6dni in danes sem začutila neke blage krčeče v spodnjem delu trebuha.Kaj menite se pripravlja mogoče na M?Ali je tole lahko znak,da sem v času O ker opažam veliko sluzi? Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna! LP Mojca
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 19.7.2006 18:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če ti bom kaj pomagala... Jaz sem enkrat vzela primolut za sprožitev ciklusa. Jedla sem ga 3 dni. Potem naj bi začela po 5 dneh po prenehanju jemanja krvaveti, pa nisem. Ves ta čas sem imela v spodnjem delu trebuha cel "rave party". Pa bolelo me je tudi kar dobro. 10 dan po prenehanju jemanja, se je pojavila , ki je bila zelo močna in boleča. Sprva se je pojavila samo nekakšna rjavkasta sluz, potem se je pa ulilo...
|
|
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 20.7.2006 8:08:44
|
|
|
|
Smrekica
|
Zdravo, Jaz sem jedla Primolut 10 dni in točno čez 2 dni je prišla M, tako da podobnih izkušenj nimam.
|
|
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 20.7.2006 11:47:56
|
|
|
|
gaja*
|
Meni je moj G rekel, da primolut ne spodbudi ovulacije Možno pa verjetno vseeno je, tako da, veliko sreče
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 20.7.2006 11:56:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vem,da primolut ne vzpodbudi O jaz sem naravno v času O in me najbrž za tole špika. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?