|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim
23.5.2005 17:46:00   
Nia
Sem že čisto zmešana, ker preprosto ne vem katero adaptirano mleko naj ponudim otroku. Ta mala je stara mesec dni in ima ful krče, zato smo začeli z Novalacom pa jo je močno zaprl. Hrano morem pod nujno zamenjat pa me zanima kakšne izkušnje imate... kaj je boljše: Hipp al Beba???
Prosim za pomoč :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč prosim
23.5.2005 17:58:43   
dory
Mi smo mel grozne krce...poskusil smo vse...nazadnje pa se nam je obnesel nemski hipp,kupljen v mullerju...

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim
23.5.2005 18:42:23   
tinatona
Haj!

Meni je pediatrinja predlagala mleko Beba pre... Po njem :duda: nima več takih težav s krči:), pa tudi odvaja redno (razen če se jaz pregrešim z obilo čokolade ;)- dobi še en do dva moja obroka na dan). Drugega kot to da probaš ne morem reč. Aja jaz sem pred bebo poskusla tud s Comformilom - pa je groznega vonja in okusa (kot zažgano mleko :zmeden: )in ga :duda: ni hotel pit.

Sporoči kako vama je šlo...

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč prosim
23.5.2005 19:11:01   
kimi
Probaj prvo s hipp ponavadi po njem nimajo težav

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim
23.5.2005 19:42:04   
žiža
koliko časa pa že ni kakala? Naša tud po prvemu poskusu adaptiranega mleka ni kakala 5 dni. Sem ji dajala po par žličk komarčkovega čaja vsak dan pa se je zadeva uredila. Imele sva pa Aptamil

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč prosim
23.5.2005 20:49:32   
MonikaPon.
Pri krčih naj bi pomagal Comformil (Milupa). Dobi se ga v DM, cena 3.300 sit.

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč prosim
24.5.2005 6:58:15   
dory
Nam comformil ni pomagal...pa se smrdi tko,da je res obup...

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč prosim
24.5.2005 6:58:50   
dory
Aja se to...razlika v cenah v mullerju lj in kr...v kr je mleko hipp za okol tisoc tolarjev cenejsi...

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč prosim
24.5.2005 8:10:52   
Timotej
Navijamo za Hipp, moja punčka ga pije vsak večer še sedaj, ko je stara 15 mesecev.

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?