|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim
9.1.2007 8:13:27   
Anonimen
Z bivšim se ne moreva zmenit glede zneska preživnine. On pravi,da na sodišču ne bom "izterjala" več kot 30.000 (jaz imam cca. 150.000 plače ona pa 230.000). Jaz pa pravim,da otrok stane in mu čedalje bolj razlagam da bo to vsa leta tako, in da bo treba za šolo kupovat....pa še vse ostalo kar je potebno, zato sem rekla da pod 40.000 ne pristanem. Otrok je star 18 mesecev.

Ali res ne bo otrok dobil več kot 30.000? Naj greva na sodišče?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč prosim
9.1.2007 8:34:12   
CAPA
Sicer ti ne morem dat pravnega nasveta.  A glede na zneske vajinih plač in starost otroka, mislim da bi lahko dobila vsaj cca. 50.000,00 sit. - iz izkušenj prijateljice...
Na sodišče boš morala v vsakem primeru! A se dogovoriš ali ne!!! Preživnina je na sodišču v približno dveh tednih odkar greš na socialno... Tko da, če se ne moreta dogovorit, raje počakaj, pa naj mu tam razložijo kako in kaj.

Oprosti da moj odgovor ni zelo natančen. Pisala sem po spominu, ko je mogla znanka čez to situacijo.

Srečno in lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2007 13:59:10   
Anonimen
Da te potolažim jaz dobim za dva 300 EUR po novem. Pa ima on privat.

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 14:07:01   
Anonimen
No, jaz dobim za dva otročka točno 292,10 EUR. Toliko dajem tudi za stanovanjski kredit, plenice mi požrejo ogromno, otroka tudi jesta in imata v vrtcu aktivnosti, ki jih moram hočeš nočeš plačati, da ne bi bil le on tisti, ki ne more nikamor.

Lepo ni kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2007 14:18:37   
lojzika
Jst sem pa 1x nekje brala da mu lahka tretjino plače vzamejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2007 20:41:38   
lolipop
Upoštevajo potrebe otroka, ki so pri 18 mesecih bolj majhne (plenice, hrana, obleka). Kasneje lahko zahtevaš več. Če se bosta zmenila (npr. sklenila dogovor na CSD) in ti bo tudi redno plačeval, si na konju. Poznam primer, ko ga je morala tožiti, on pa ni imel "ničesar". No, razen par lokalov v najemu in enga dobrga BMW-ja v garaži. Revež brezposelni.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2007 23:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lolipop
Poznam primer, ko ga je morala tožiti, on pa ni imel "ničesar". No, razen par lokalov v najemu in enga dobrga BMW-ja v garaži. Revež brezposelni.user posted image

A ti to o mojem bivšem možu govoriš? user posted image user posted image user posted image  Aja, ne... revež ima samo d.o.o. (napisan na nekoga drugega) in Mercedesovega terenca za 67.000 eurov... Ne bo ta prau... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lolipop)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?