|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim....strah me je
13.3.2005 22:23:45   
rozi81
Punce kaj se to dogaja? Ali je normalno?
Sem v 25t pa pikico že ene tri dni ful slabo čutim. Res skoraj nič!:((:((:((
A je to normalno al se more že panika zganjat?
Mene je ful strah, prosim povejte če imate izkušnje!

Hvala vam!

Obupana :nosecka:

Lp S in :duda:25t
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.3.2005 22:31:08   
dix
Nekje v tem času se poveča količina plodovnice in naenkrat ga ne čutiš več tako intenzivno.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2005 22:37:25   
SU
Ja, glede na velikost plodu, je plodovnice nekje v tem času nosečnosti bistveno več. To pa pripomore k temu, da gibov ne čutiš tako močno! Ne skrbi, kmalu boš spet začutila brcike in bokse, kot prej (ali pa še močneje):)! LP, Saša

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2005 22:53:16   
rozi81
ste me pomirile, hvala res vsaj spala bom!

Zlate ste!

:rozica::rozica::rozica::rozica: za vaju!!

LP S

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2005 7:05:39   
dory
V tem obdobju majo mali pobalini svoje intervale tko da nic bat...spremljaj pa zlo intenzivno gibe po 30.tednu...ce se ti takrat kaj takega zgodi pol takoj na ctg :)

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2005 9:24:42   
špelin@
rozi, res je to v teh tednih čisto normalno. Tudi moja kepica je včasih zelo nežna in jo skoraj nič ne čutim, potem pa pride nekaj dni, ko me cele dneve (in noči!) tako brca, da sploh ne dojemam ;)

9nebesa

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?