|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim!
21.11.2004 17:22:20   
Spark
pozdravljene!

Rodila bom sredi decembra, pa me zanima kako napraviti dojenčka ob prihodu domov. In sicer ali ste ve oblekle novorojenčku 2 bombažni majčki ali, en body pa eno majčko ali kar dva bodija. Pa kako naprej.

Hvala in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč prosim!
21.11.2004 17:25:18   
kimi
jaz bi ga iz porodnišnice peljala v debelih žabicah, body, majčka, puloverček, hlačke in bundica...najbolj praktično pa bi ti bilo debele žabe, body, majčka in kombinezonček ga boš manj z oblačenjem mučila, če si mislila tak prihod ali si mislila doma kako naj bo oblečen?

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim!
21.11.2004 17:26:53   
Tinca7
Mi smo mel dve majčki, pajacka in termo pajacka za ven. Res da smo šli domov prejšni teden9nebesa, ko še ni bilo tako mrzlo. Ti boš verjetno mogla oblečt že kaj bolj zimskega. Se boš odločila, ko bo čas za to; mogoče bo sonček, mogoče bo pa celo že snegec padal :sloncek:.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč prosim!
21.11.2004 17:32:43   
debeluška
Pozdravljena!

Jaz ko sem šla domov iz porodnišnice sem svojo punčko oblekla v dve majčki in ostalo kar gre zraven(hlačke,kapico,...)in pajacek.Jaz sem rodila marca tako da ni bilo tako hladno.

lp:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim!
21.11.2004 21:12:41   
NinaŠ
Se strinjam s kimi, če bo pa ful mraz pa še kaka dekica za čez. LP

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč prosim!
21.11.2004 21:32:42   
Anonimen
Mi smo šli domov pozimi in smo imeli oblečeno: en body z dolgimi, en topel plišast pajacek z dolgimi rokavi in kombinezonček. Pa seveda eno bombažno in eno kapico iz flisa, pa v dekico zaviti.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč prosim!
22.11.2004 10:38:28   
pia1
nej tuki se jaz svoj loncek pristavim. rok imam 21.01. kaksno velikost pajacka - zimskega kombinzona naj kupim? a bo dost 60? al bols 62? kaj pravite?

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč prosim!
22.11.2004 10:40:02   
KIRA
za začetek ti bo 60 zadosti, če bo mali velik, pa 62. otroček v povprečju zrase nekje 3 cm na mesec. tako da boš večjega le težko rabla po koncu zime...
:)-

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč prosim!
22.11.2004 10:40:28   
Anonimen
A ni ena številka 56, naslednja pa 62? 62 bo bolj O.K, saj bo še malo zrasel, ko ga bo še potreboval. Sicer je bil moj rojen dolg 57, tako da bi mu bil 56 itak že takoj premajhen. Absolutno raje kupi 62.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč prosim!
22.11.2004 10:41:36   
pia1
ja sej jest tud tko mislim, itak bo sam za tiste 3 mesece... bom kr 60 kupila. Hvala

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč prosim!
22.11.2004 10:42:10   
KIRA
ja, splišni, je pri nas. sem pa na madžarsekm videla tudi vmesno 60. to ima punca prav.
se pa strinjam s tabo, naj kupi 62. večjega pa nikakor ne, ker bo dosti prevelik..

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoč prosim!
22.11.2004 10:43:40   
Alexandra
Mi smo šli iz porodnišnice 10.01. pas sem oblekla:

- body
- termo puloverček
- termo hlačke
- nogavičke
- kombinezonček
- navadno kapico
- termo kapico
čez pa dekico in v avtosedež.

Naš palček je bil velik 50, tako da mu je bila velikost 56 čisto ok.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomoč prosim!
22.11.2004 12:25:17   
sebtan
:bravo::bravo:
juhu, jaz bom tudi rodila decembra, in ravno včeraj sva šla kupovat svečano...za prihod domov..
torej oblekla jo bom (Tijo namreč) žabice in sp. majčko, na vrh kompletek hlačke in majčka, tako bolj zimsko, debelejše ... in pa tudi seveda bundica-žakelček pa kapica in dekica...sicer pa smo na obali tako da po moje ne bo nekega snega...
lep porod ti želim in čimveč veselja:))
:angel:

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomoč prosim!
23.11.2004 13:33:18   
Spark
Ti Sebtan, kdaj pa imaš rok? Jest imam 10.12. pa že komi čakam :duda:

Lp

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?