|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 12:40:49   
pupika
Danes sem imela prvi pregled, pa mi je G dejala, da je plod premajhen, ali pa je prazna zanositev. Glede na mojo zadnjo M naj bi bila sedaj v 9 4/7. Kaj je imela katera podobno situacijo in kakko se je izšlo.

Prosim vas za vaše mnenje,ker me skrbi da ni kaja narobe. Ponovni pregled pa imam šele naslednji petek.

Res je hudo ko slišiš kaj takega na prvem pregledu :((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 12:46:07   
dory
Cakaj, kolk tednov ti pa ginekologinja pripisuje nosecnosti?

Verjamem,da ni ravno prijetna novica...na vse kar je povezano z nasimi pikci smo obcutljive..ce izvemo se kaj ne najboljsega smo v skrbeh...ampak ne obupaj...bi pa jaz sla na izredni pregled se pred petkom,ker ne bi zdrzala do takrat...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 12:51:33   
rozi81
Take izkušnje res nisem imela ampak bi pa tako naredila kot ti je Teja svetovala. Ne glede na ceno bi šla še drugam na ultrazvok.
Kot samoplačnik boš hitro na vrsti pri dr. Mihelič v Črnučah če si iz Ljubljane.
Naslov je STARE ČRNUČE 3, telefona pa ne najdem. Je pa zeeelooo prijazna gospa.

Vse bo uredu boš videla samo ne čakaj kar pojdi še drugam se prepričat.

Pa javi se!
DRžim pesti!!!!

LP S:nosecka: in :duda:19t

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 12:53:38   
pupika
teja mislim, da mi G pripisuje dobrih 9t. Je pa nekaj merila in pravila sestri okoli 22mm. Nimam pa pojma kaj je to bilo, mi je pa žal, da nisem vprašala, ker takoj ko je rekla, da je premajhen, me je kar stisnilo pri srcu in sem bila čisto out.

Na koncu pa je še rekla, ko sem jo vprašala če je kaj narobe, da ne visi odzivnosti ploda. Zgleda da sem bom morala pripraviti na najhujše.:((:((

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 12:55:38   
bikica30
???
Meni se zdi to povsem v redu velikost. Pri mojih 9 tednih in pol je bilo veliko 23mm.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 12:56:21   
dory
Moj mali je bil pri 6 tednih velik 10mm...tko da pomoje 22 za 9 tednov ni take panike..ne vem,laicno ugotavljam...pejt res se po drugo mnenje...pol pa porocej...drzim pestke,da bo vse tko kot mora

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:00:54   
Teya
kako prazna zanositev, ce je videla plod??? prazna zanositev bi verjetno pomenila "slepo jajce", to sem jaz imela...plodka sploh ni bilo videt, le vrecko....in to v 9 t....te je kaj kmalu narocila na ponovni pregled? drgace je res najboljse, da se narocis sama....saj to nevedanje ubija!
drzi se, v mislih s tabo!
:miska: da bo vse ok!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:09:28   
Anonimen
Pokliči dr. Mihelič v Črnučah je: 01 / 561 33 50
Danes dela do 14ih.
Naroči se pri njej na UZ (stane 5.700 sit), pa bo točno videla. Na vrsti boš pa zelo hitro.

LP
Tinka 17T 5/7

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:14:59   
pupika
tinka jaz sem iz MB, Črnuče so malo daleč, čeprav bi najrajši šla do nje. Sicer pa je moja G zelo dobra. Res pa je, da jaz nisem videla na ekranu ne rokic, ne nogic, skratka nič, le en krog. Mi pa ni jasno kaj je rekla na 22mm, mogoče je bila to g. vrečka.

Pozna katera samoplačniško ambulanto v MB, kjer bi se lahko naročila.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:18:44   
pravljica
meni je enkrat kolegica predlagala privat G nekje v novi vasi...pa ne vem točno kje to je...daj malo pokliči na informacije za tel

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:20:22   
bambi
Pupika, tudi jaz sem iz MB in samoplačniški UZ ti naredi tudi katera od drugih G, ne tvoja, poskusi poklicat Dr. Božičevo ali pa kar na Fontano, tam si na vrsti zelo hitro.....

BAmbi

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:24:21   
kathy
Ojla pupika!
Rokic in nogic mislim da pri tej starosti še ne vidiš. Jaz sem videla samo plod, ki je bil velik 17,3mm pri 8t4d. Kaj je tvoja G videla oz. izmerila 22mm?
LP

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:25:02   
dory
Jaz sem rokice in nogice vidla sele v 13 tednu :zmeden:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:35:45   
rozi81
Pupika da te potolažim rokic pa nogic pri devetem tednu še ne vidiš tako da jaz mislim da je vse ok. Kaj si pa ti vidla na ekranu. Povej nam pa ti bomo probale tako pomagat. Drugače pa res ne čakaj in pojdi še kam drugam da se prepričaš kljub temu da je dobra tvoja G. ampak mogoče je imela pa salb dan in ti je tako na kratko odgovorila kar se mi ne zdi fer od nje.

LP S in :duda:19t

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:35:50   
Teya
ko se je pri meni videla le vrecka v 9 t, me je G narocila na ponovni UZ cez 3 dni....in ker se do takrat ni stanje nic spremenilo, je ukrepala dalje....ce te ni narocila na ponovni pregled, mogoce le ni nic tako hudega, kot si ti razumela, saj mislim, da bi G skusala pohiteti, saj v primeru, da, bog ne daj, bi prislo do najhujsega, je baje velika razlika pri posegu do ali po 10 t.

drzi se.....:pujs: za sreco!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:37:47   
pupika
Ja verjetno sem res malo prehitro rekla rokice, nogice, bi pa morala vsaj kaj videt, seja sem se spomila da je rekla na eno pikico. Sedaj sem pa sama nase jezna, ker je nisem vprašala, no saj glavno je itak povedala.

Bom šla še ta teden na UZ v Fontano.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 13:42:01   
rozi81
No če je bila pikica vidna pol je to to. Saj ne more bit kar prazno. Jaz mislim da je vse ok. Javi se obvezno.

DRŽIM PESTI!!!!;)

LP S:nosecka: in :duda:19t

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 14:05:40   
Kinokija
Pupika, a si videla utripati srčeka?
Držim pesti :miska:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 14:15:08   
Lidy
Na moji slikici iz 9t2d piše 2.0 cm, se pravi da je 0.2 manj kot tvoj.
je viden pa samo krogec, tudi srčka nisem takrat videla.

Če te res skrbi pejd sama na uz, te bo vsaj pomirilo, ne čakaj in se ne živciraj.

Upam da bo vse OK.

pozdravček Lidy 29t

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 14:24:55   
pupika
Punce ste me malo pomirile.
Kinokija srčka nisem vidla utripat, sem tudi jaz rekla za slikico, pa mije potem na koncu rekla, da mi ni naredila slikice, verjetno se ji je zdelo da je boljše tako. Saj je res, če jekaj narobe, je boljše da slikice sploh nimam.

Saj ne vem kaj je bilo to 22mm, samo sestri je ene mere pravila v kartoteko pa zapisala, da plod ni viden.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 18:11:55   
dory
No da ti povem se eno zgodbo pupika...moja prijateljica je zacela v 9tednu krvavet...ko je sla vsa panicna do ginekologinje ji je le ta rekla,da plod ni viden in jo dala naprej na ciscenje...naslednji dan ji je pred ciscenjem nek drug ginekolog za vsak slucaj opravil UZ...in glej ga zlomka...pikec mali je bil dobro viden:zmeden:...da ne omenjam,da gre za isto ginekologinjo,ki bi imela kmalu na vesti tudi naju dva...

Skratka jaz bi sla po drugo mnenje...drzim pestke,da je vse ok :)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 18:15:52   
baguSka
Uf kakšna zgodba..:(

Hvala bogu da se je tko iztekl!:rozica:

Pupika sej veš ;) ti že nagaja in se gre skrivalnice, boš vidla da se bo še kako hitr pokazu v vsej svoji veličini in potem boš :(( od sreče!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 19:19:01   
Grascakinja
Pupika,

Če si glede na ZM v 9t4/7, plod je pa velik za 9t, to res ni velika razlika. Ta "majhnost" je lahko nič drugega kot to, da si imela ovulacijo kasneje kot na sredi ciklusa. Pri meni je bil pa plod prevelik in sva potem ugotovili, da sem zanosila okrog 7 dni po ZM.

Poleg tega, kot so povedale ostale, ta velikost ni nič nenavadnega, s čimer se jaz popolnoma strinjam.

Rokic in nogic nisi mogla videt, ker so ful premajhne, sploh za UZ. Mi smo jih zagledali šele na NS v 11t.

Dohtarji nas znajo spravit v veliko paniko, pa se pomoje sploh ne zavedajo, kaj govorijo. Meni si je moj prejšnji celo drznil rečt, ko mi je dal prvo slikico, da "če se pa ne bo obdržalo, bote pa slikco stran vrgla". Pol naj pa človk pozitivno misli...

Ti se kar naroči na turbo UZ, magari samoplačniški, pa preveri. Jaz mislim in držim pesti zate, da je vse v redu!!!

Pa oglasi se potem!!! Sem v mislih s tabo!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pomoč prosim!!!
2.2.2005 20:45:06   
svizika
Pupika!

Upam, da bo vse OK. Ce bos sla na pregled na fontano, ti priporocam dr. Japlja. Meni je delalo ultrazvok 5 razlicnih doktorjev in on dalec najboljse obvlada.

Z dr. Kudrovo imam slabo izkusnjo. Meni je v 20t rekla, da ne najde zelodcka pri pikecu in mi naredila totalno paniko. Pa je bilo k sreci v OK.
Dr. Japelj mislim da dela samo ob sredah, ampak je bolje kak dan pocakati, kot pa da gres k nekomu, ki ti bo naredil se vecjo paniko.
Jaz sem imela pri 8t velikost ploda 16,3mm, in je zgledal kot en fizolcek. Srcek je utripal kot ena kresnicka.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?