|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim!!!
17.11.2004 9:32:57   
neja23
Najprej vas vse lepo pozdravljam.
Imamo pa en zelo resen problem, o katerem se je že kar dosti pisalo. Naša enajst mesečna punčka, noče spati v svoji postelji. Do pred mesecem dni smo lepo spali v svoji sobi ,se enkrat zbudili za sok in lepo nadaljevali s spanjem.Sedaj pa kar na enkrat problem. Zvečer zaspi vendar se po dvah urah zbudi:hudicek: in noče več zaspati v svoji sobi. Pri nama spi normalno vendar rabi veliko prostora, tiši se mene, mene pa to moti.Ker bo treba kmalu v službo:(, vas prosim za nasvet,kakršen koli, saj s ne naspim dobro.

LP in hvala za pomoč :sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč prosim!!!
17.11.2004 9:44:04   
Erdbeere
Jest bi vztrajala in jo vztrajno pustila v njeni sobi pa sej nekaj časa bo jok...sam bo vidla da nima druge in bo spala kot je prej...pa veliko sreče

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim!!!
17.11.2004 10:09:03   
Donja
Poskusi kot pravi Erdbeere. Mogoče bodi ti dalj časa pri njej v njeni sobi. Drugače pa nimam pojma, kako ti pomagati.

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč prosim!!!
17.11.2004 11:38:48   
Anonimen
Ja, hudo, ampak isto kot predhodnici. Če se ne moreš naspati, itak nimaš druge izbire. Drugače je s starši, ki lahko kljub temu spijo. Taki naj kar imajo otroke pri sebi. Ni čisto nič narobe. Če se zbudiš ves popolmljen in zaspan, pa pač ne gre drugače. Ali pa če še eno posteljo zraven "doštukate".

(odgovor članu neja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim!!!
17.11.2004 13:47:18   
mami Lea
Jaz imam drugačno mnenje.
Menim namreč, da je otroka, do leta in pol, če joka v svoji sobi, potrebno potolažiti in poizkušati biti z njim v sobi dokler ne zaspi. Če pa to ne deluje, kljub večkratnim poizkusom, otroka vzamite k sebi. Joka namreč zato ker potrebuje vašo bližino in zavetje. To je povezano tudi z oblčutkom varnosti. Otrok gre namreč skozi različne faze v razvoju. Če je že včeraj sam spal v svoji sobi to še en pomeni, da bo tudi jutri.
Sama sem zagovornik tega, da otrok ne zapusti spalnice odraslih do enega leta.
Predvidevam, da je deklico strah in zato ne more spati v svoji sobi. Verjetno se počuti osamljeno in vsekakor ji ni prijetno.
Vendar vsak starš stvari uredi po svoje. Na žalost je danes tako, da so obveznosti dneva tako naporne, da skupno spanje v večini primerov ni mogoče. Poizkusita s tem, da morda za nekaj časa prestavita posteljico vajino spalnico. Morda bo to pomagalo v tolikšni meri, da bo deklica spala v svoji postelji.
Lp. Lea

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč prosim!!!
17.11.2004 20:37:24   
Anja167
Jaz se tudi malo nagibam k temu, kar pravi mami Lea, ampak lahko je biti pameten, če sam (še) nisi na tem. Me prav zanima, kako bo pri nas, ko bomo toliko stari...

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč prosim!!!
18.11.2004 9:36:39   
mami Lea
Ja mi smo bili na tem in zase lahko rečem, da me veliko bolj utruja stanje pri posteljici in prepričevanje otroka kot pa skupno spanje.

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)


Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!