Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč pri oblačenju - nujno 29.9.2011 15:45:05
|
|
|
|
katy83
|
Sicer nisem strokovnjak za te stvari, ampak se mi zdi da pri pravilih oblačenja pri moških ni važno če je vroče ali ne Kolikrat vidim sredi poletja na kakšnem srečanju moške v oblekah in srajcah z dolgimi rokavi Ne vem, no, jaz bi vseeno dala kratke rokave spodaj
|
|
|
|
RE: Pomoč pri oblačenju - nujno 29.9.2011 16:23:50
|
|
|
|
majčica1508
|
Pod suknjič,dolga srajca............
|
|
|
|
RE: Pomoč pri oblačenju - nujno 29.9.2011 16:30:06
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508 Pod suknjič,dolga srajca............ Točno tako in ni druge. Četudi je vroče. Ponavadi so prostori klimatizirani, če ne pa pač suknjič sleče. Moj pravi, ad ga v kratki srajci ne bo nič manj vroče, ga bodo pa čudno gledali
|
|
|
|
RE: Pomoč pri oblačenju - nujno 29.9.2011 17:32:38
|
|
|
|
Dashenka
|
Pod obleko obvezno srajca z dolgimi rokavi - ne glede na letni čas!
|
|
|
|
RE: Pomoč pri oblačenju - nujno 29.9.2011 18:34:08
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ja. Sej zato pa so potem sestanki v klimatiziranih prostorih - na 18C. Nas babe pa zebe!
|
|
RE: Pomoč pri oblačenju - nujno 29.9.2011 23:41:40
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Ja. Sej zato pa so potem sestanki v klimatiziranih prostorih - na 18C. Nas babe pa zebe! Zato pa protokol narekuje, da si oblečemo "najlonke" in kostim
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?