Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč pri "krstu" novopečenega očka... 20.4.2005 18:54:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
Biny, jst sem malo tuhtala, pa mi ne pade nič pametnega na glavo:zmeden:...tule ti podajam ene par verzov, ki jih je nekaj časa nazaj ena napisala tle gor, pa upam, da se bo katera druga kaj spomnila in ti napisla kakšno fajn zadevico:) Otroški jok in smeh po hiši bo donel, Kako bi človek pri vsem tem’ ne bil bi vesel, Zato …… Ti iz srca čestitamo, Veselja, zdravja obema zaželimo. "Naj ti jok, kakana ritka, Noč brez spanca dobro de, Sreča in veselje odtehta vse." "Mamica zala in hčerkica mala, najhujše je mimo Vso srečo želimo pri oblačenju še ene ritke Pa atu iskrene čestitke." "Zdaj, ko mamica in očka sta postala, Okrog ne bosta več ga srala, Ne bosta rabila več budilke, Ker vajin sinko krepil si bo glasilke. Naj ti jok, kakana ritka, Noč brez spanca dobro de, Sreča in veselje odtehta vse." Pa vse lepo tvojemu bodočemu očku in mamici:rozica: Tinka
|
|
|
|
Pomoč pri "krstu" novopečenega očka... 20.4.2005 20:11:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
biny, sem ti poslala neki še v nabiralnik:)
|
|
|
|
Pomoč pri "krstu" novopečenega očka... 20.4.2005 20:48:20
|
|
|
|
lol
|
Ni ga štorklja k nam prinela, niti kura ga ni znesla, dete zdaj se je rodilo, da bi srečno v svet stopilo. Res se želja je vajina izpolnila, dete sta nežno in srečno povila. Naj toplina,ki sinka malega na svet je zvabila v domu vašem vedno prebiva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?