Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč otrok v gospodinjstvu 30.7.2012 9:41:55
|
|
|
|
Tutan
|
Naš ima pri petih že svoja opravila , nič ne kuka oziroma se spogleduje z njimi Njegova sobica je izključno v njegovi domeni (ok, prah res jaz pobrišem), drugače pa - sam si odnese in razporedi oblačila v omaro, pospravlja igrače, posesa. Danes ima ravno nalogo, da bova skupaj pregledala igrače, pa se bo odločil, kaj bo dal naprej, kaj ostane - ker je preveč vsega. V kuhinji pomaga: odnaša smeti, sploh v letnem času, pozimi ga ravno ne gnjavim, da je treba takoj . Pripravi mizo za kosilo, večerjo. Pomaga mi narezat zelenjavo, sadje, pomaga pečt, tudi atiiu pri žaru dosti pomaga. Zunaj poskrbi, da so njegove igračke zvečer zložene v peskovnik, da niso po razmetane in obvezno zaklene svoje kolo zvečer. To je v njegovi domeni. Drugače pa - pomaga prati avtomobile, kosit, tudi barvat je pomagal. Ko greva v trgovino, mora nekaj nesti - ali je to kruh, toaletni papir, pač nekaj lahkega, ampak sem vseeno mnenja, da tako pridobiva delovne navade.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?