Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:04:50
|
|
|
|
lelaval
|
Mogoče pa je nakazilo 20. v mesecu Sem 3 leta nazaj rodila - 12.6., denar pa sem dobila nakazan po rojstvu (mislim, da je bil 20., če pa je izplačilo dvanastega, pa sem dobila cel mesec kasneje - ne vem več točno, a če te zanima, lahko grem iskat papirje nazaj)
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:06:31
|
|
|
|
Naja30
|
lelaval, vse najboljše tvoji tamičkeni!
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:18:42
|
|
|
|
lelaval
|
Hvala Naja za čestitke . Je že najstarejša imela 14 dni nazaj RD, pa ga še nismo praznovali, ker je meni dan prej umrla mama . Tako, da bomo še oba rojstna dneva "spravili pod streho" v tem tednu - res da zame bolj z žalostnim priokusom, a otroci naj uživajo v svojih RD, saj niso oni krivi za ta dogodek.
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:22:30
|
|
|
|
**Petra**
|
Samo meni je uslužbenka csd rekla, da ker sem oddala vlogo v maju, dobim nakazilo v juniju. Na strani csd lj šiška imajo predviden datum izplačila za pomoč ob rojstvu otroka na današnji dan! Ej, nimam pojma.....
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:24:47
|
|
|
|
lelaval
|
Samo meni je uslužbenka csd rekla, da ker sem oddala vlogo v maju, dobim nakazilo v juniju Mislim, da se upošteva en datum, ko oddaš (če se ne motim 15. v mesecu), da če do tega datuma oddaš, dobiš v naslednjem mesecu, če ne pa mesec kasneje. Ne vem več točno.
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:30:00
|
|
|
|
**Petra**
|
Lelaval, ne vem več nič... do 14h še počakam, če pa do takrat ne bo, potem predvidevam, da danes več ne bo... Vlogo pa sem oddala 14.5.
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:32:40
|
|
|
|
lelaval
|
Sem šla zdaj iskat papirje. 4.5. sem vložila vlogo, 6.5. pa je bila izdana. Na bančnih ispiskih pa sem našla, da je bilo nakazano 14.6. - sem si zapomnila le to, da je bilo nakazano le po porodu . Sem pa rodila prej - PDP sem imela 20.6.
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:34:04
|
|
|
|
lelaval
|
Vlogo pa sem oddala 14.5. A odločbo si že dobila?
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:34:42
|
|
|
|
**Petra**
|
Ti le ni dalo miru, da si mogla it brskat po papirjih, a???
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:35:37
|
|
|
|
**Petra**
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Vlogo pa sem oddala 14.5. A odločbo si že dobila? Ja, izdana je bila 21.5, dobila pa sem jo tudi enkrat v maju, samo ne več čisto točno kateri dan.
|
|
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:50:01
|
|
|
|
lelaval
|
Ti le ni dalo miru, da si mogla it brskat po papirjih, a??? Točno tako Vlogo si dobila, samo manjka datum izplačila, a ne? Sem ti napisala, da sem dobila 14. nakazano, zdaj pa presodi, ali počakaš še kak dan, ali pa kar pokliči na CSD in vprašaj kdaj je izplačilo.
|
|
RE: Pomoč ob rojstvu otroka - denarni znesek 12.6.2008 13:57:15
|
|
|
|
**Petra**
|
N A K A Z A N O !!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?