Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Enkrat je ena že pisala tuki gor, da na mirovnem inštitutu delajo neko raziskavo za pomoč na domu. Tudi mene je v Tivoliju ustavila ena punca in se najavila, da pride delat anketo k meni domov glede pomoči na domu. Sem si rekla, zakaj pa ne... No, tam nekje v jeseni je prišla in naredila z mano anketo - bilo je res veliko vprašanj...
In zdaj marca so izžrebali določeno število gospodinjstev, ki bodo brezplačno dobivali pomoč na domu in vmes sem tudi jaz. Poklicala me je gospa po telefonu in mi povedala, da mi pripada ta pomoč - 15 ur na mesec in (ne vem točno...) tam nekje od aprila do konca oktobra.
Se bom pomoje kar razvadila...
A ve katera še kaj več o tem? Kaj spada v to pomoč?
Samo čist za vsak slučaj vse lepo preveri na "uradnih inštancah", kako pa kaj, saj veš-mirovni inštitut, pomoč na domu , da se ne bi zgodilo, da bi prišli in enkrat, ko te ne bo in ti izpraznili hiše.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
O anckabancka a to samo v Tivoliju iščejo ljudi. Jaz bi mela tudi kakšno pomočnico, samo se noben ne šeta tlele po bohinjskih gorah in kuclih in bi mi kej takega ponudil. Mam pa pol kar taščo pa moža za kakšno pomoč.
Mirovni inštitut oz. zaposleni z Mirovnega inštituta imajo pogodbo za opravljanje storitev z našim podjetjem in lahko potrdim samo to, da so popolnoma zaupanje vredno "podjetje" in ni potreben nikakršen dvom v njih direktno. Jaz bi pa v tem primeru preverila edino osebo, ki bi mi jo poslali, da mi brklja po stanovanju. Ker to zagotovo ne bo oseba, zaposlena na Mirovnem inštitutu...