Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 23.3.2006 11:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pošlješ še koga k meni
|
|
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 23.3.2006 11:57:03
|
|
|
|
maja_
|
Čestitke!!! Samo čist za vsak slučaj vse lepo preveri na "uradnih inštancah", kako pa kaj, saj veš-mirovni inštitut, pomoč na domu , da se ne bi zgodilo, da bi prišli in enkrat, ko te ne bo in ti izpraznili hiše.
|
|
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 23.3.2006 13:33:00
|
|
|
|
dulcinea
|
A to tud komu šenkaš?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 23.3.2006 13:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Anča, packa si
|
|
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 23.3.2006 13:59:30
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem tudi sodelovala v tej raziskavi, ampak me ocitno niso izrebali. Skoda
|
|
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 23.3.2006 14:03:11
|
|
|
|
Dadi
|
O anckabancka a to samo v Tivoliju iščejo ljudi. Jaz bi mela tudi kakšno pomočnico, samo se noben ne šeta tlele po bohinjskih gorah in kuclih in bi mi kej takega ponudil. Mam pa pol kar taščo pa moža za kakšno pomoč.
|
|
RE: Pomoč na domu -zastonj! 24.3.2006 4:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mirovni inštitut oz. zaposleni z Mirovnega inštituta imajo pogodbo za opravljanje storitev z našim podjetjem in lahko potrdim samo to, da so popolnoma zaupanje vredno "podjetje" in ni potreben nikakršen dvom v njih direktno. Jaz bi pa v tem primeru preverila edino osebo, ki bi mi jo poslali, da mi brklja po stanovanju. Ker to zagotovo ne bo oseba, zaposlena na Mirovnem inštitutu...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?