|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč študentu paraplegiku
14.3.2008 11:54:23   
KIKI****
Nečakinja je študentka v Mb, kjer je preko svojega fanta spoznala  tega fanta Mateja Lednika iz Celja, ki je bil v času spoznanstva še kako zelo zdrav.
Imel je hudo prometno nesrečo, v kateri je postal paraplegik. V kolikor bo kdorkoli karkoli doniral se mu zahvaljujem tudi jaz.

Vse podatke imate spodaj.

Matej Lednik
Začret 60/a
3202 Ljubečna

Gsm: 031/336-526
E-mail: matej.lednik@gmail.com
Celje, 2.3.2008

Zadeva: PROŠNJA ZA DONACIJO

Spoštovani!

Moje ime je Matej, star sem 23 let in redni študent na Fakulteti za strojništvo v Mariboru.
25. avgusta 2007 sem se v prometni nesreči hudo poškodoval. Postal sem paraplegik.

Poleg precej drugačnega pogleda na življenje, ki v trenutku lahko doleti vsakogar, počasi spoznavam tudi neskončne ovire, ki spremljajo življenje na vozičku. Vsak dan jih je na mojem seznamu več in za čim večjo samostojnost potrebujem pripomočke, ki pa so izredno dragi in si jih kot študent, čeprav s pomočjo staršev, težko privoščim.

Prosim Vas, da mi pomagate premostiti nekaj ovir oz. pomagate pri odpravljanju le teh. Finančno pomoč potrebujem za nakup:
-          ročnega invalidskega vozička (preko 2000EUR), ki mi omogoča osnovno gibanje
-          prilagodljiva postelja (cca. 1400 EUR), omogoča samostojno oblačenje
-          deska za presedanje (cca. 30 EUR), olajša presedanje iz postelje na voziček ali v avto
-          blazina proti preležaninami- roho (cca. 400 EUR), pri daljšem sedenju na vozičku se lahko pojavijo rane
-          ureditev stanovanjskih razmer (dostopnost, klančina, kopalnica, prostori, dvigalo)
-          predelava avtomobila ter ostalih stroškov, ki me počasi dohitevajo.

Pred nesrečo sem bil vedno športno aktiven (učitelj smučanja, jadralni pilot, ju-jitsu… ) in je tudi sedaj izredno pomembno ohranjati psihično in fizično aktivnost. Zato si želim v prihodnosti kupiti prilagojeno kolo, katerega namesto z nogami poganjam z rokami – handbike in prilagojeno opremo za smučanje – monoski. Vendar so to za enkrat samo še želje, saj vse te stvari stanejo več tisoč evrov (handbike – cca. 3000 EUR in monoski – cca. 4000 EUR).

Vsaka, pa čeprav majhna donacija, mi pomeni velik optimizem za prihodnost.

V primeru, da bi mi bili pripravljeni pomagati, lahko sredstva nakažete na račun Društva paraplegikov jugozahodne Štajerske z dopisom »za Mateja Lednika«. Tako bodo sredstva namenjena meni in vsak dodaten evro mi bo olajšal težave.

Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske
Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje
DŠ: 47250488
MŠ: 5189411
TRR: 06000-0042940647
Telefon: 03/54-11-993, 041/495-521
E-mail: dce.paraplegik@guest.arnes.si, www.drustvo-para-ce.si

Lepo se Vam zahvaljujem in Vas pozdravljam
                                                                                                          Matej Lednik

Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?