Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - nova uporabnica tanovega Office-a 11.1.2010 12:19:52
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.copyrunstart.net/how-to-change-microsoft-office-2007-skin-and-classic-menu-instead-of-the-ribbon/ sicer si pa preprosto vzami pol ure in mal poglej, ne klikat kr na počez, zadeva je dejansko čist smiselna če si le vzameš mal časa in pogledaš. pa pomoje tut boljš da se navadiš, ker nove verzije ne bojo šle nazaj na star izgled, za 2003 office bojo pa prov hmal ukinli podporo (v cca 2eh letih).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Pomoč - nova uporabnica tanovega Office-a 11.1.2010 12:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
o, pa zgleda, da se da
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 11.1.2010 12:20:30 >
|
|
|
|
RE: Pomoč - nova uporabnica tanovega Office-a 11.1.2010 12:30:57
|
|
|
|
Ulla80
|
men sta pa fajn tanov word in excel edino pazi, če kaj pošiljaš po mejlih v wordu ali excelu, moraš vedno shranit zadevo kot dokument word 2003 ( greš tam save as....itd....), ker če tisti, ki mu pošiljaš ne uporablja tanovih officev ali nima inštaliranega nekega programčka, tega dokumenta ne bo mogel odpret.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......