Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 8:00:04
|
|
|
|
india
|
Mogoče kakšen nakit iz poldragih kamnov? Kakšno dobro knjigo? Lep svetlični aranžma s trajnico? Odvisno od njenih hobijev, lastnosti??:rozica:
|
|
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 8:18:23
|
|
|
|
Ata Smrk
|
Mogoče masaža v bližnjem zdravilišču. Pri 30-ih to dobro dene. Cena: 6.000 - 10.000 SIT odvisno od vrste masaže.
|
|
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 9:04:13
|
|
|
|
lutka
|
Ata Smrk:bravo::bravo::bravo: Pa tudi,kakšen bon za kozmetični salon ne bi bil slab:rozica::rozica:
|
|
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 9:24:24
|
|
|
|
Magi*
|
odvisno kaj ima rada. jaz ponavadi podarim kak kos unikatnega nakita, sliko, morda šal od kakega slovenskega kreatorja,... te stvari niso tako zelo drage, so pa posebne in ostanejo za vedno. na tem mestu ne smem delat reklame, lahko ti pa na privat povem par trgovinic v LJ, kjer imajo take reči. ...je pa zelo odvisno od osebe, ki ji podarjaš...
|
|
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 9:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi kupila, če bi bilo primerno za njen okus, en tak odštekan srebrn prstan s kakšim velikim kamnom ali čimpodobnim. Veliko in odštekano.
|
|
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 11:01:49
|
|
|
|
pravljica
|
nakita bo dobila dovolj od sorodnikov, potem se je pa težko odločit, kaj nosit...vem, ker imam sama takšne probleme ne vem kako je s stanovanjem - kakšna posebna slika z okvirjem ali drug unikaten izdelek, 30 je le 30, razne masaže ipd lahko podariš tudi za "navaden" rojstni dan, ker te stvari minejo in se pozabijo
|
|
|
|
Pomoč - kaj naj kupim??? 1.3.2005 17:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Srebrnih stvari od sorodnikov gotovo ne bo dobila, pač pa zlato. In tak prstan, ki ga imam jaz v mislih, itak lahko nosiš ob posebnih priložnostih, takrat, ko itak izbiraš, kaj boš oblekel in kot dodatek uporabil za zraven. Ampak vsak ima res svoj okus.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?