Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - ideje za darilo! 19.5.2008 22:04:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Lepo prosim pomagajte! Tašča ima 60 rojstni dan, pa pojma nimam kaj naj ji kupiva za darilo?! Vsega ima dovolj! Res nimam ideje! Sem pa malo tudi jezna na njegovofamilijo, ker se nikoli nihče ne more zjasniti ali pa v teku leta namigniti, kaj si želi (pri nas doma je to standard), še manj pa da bi se zmenili in za vsaj takšno obletnico kupili kaj konkretnega! res me jezi to v njegovi familiji! Pikola pri nas, pa se dogovorimo in damo skupaj za darila, pa te niti ne pride predrago (recimo 50€ na par, včasih več včasih manj), pa ker smo vedno 3 pari, se nabere neka kvota in se lahko kupi nekaj konkretnega!!!! Dajte mi nasvet kaj bi lahko kupila! evo moj nasvet: če tvoj prihaja iz take familije, je najboljš, da se čimprej ločiš, ker res niso standardni.
|
|
|
|
RE: Pomoč - ideje za darilo! 19.5.2008 22:05:26
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Darilni bon za tajsko masažo z eteričnimi olji.
|
|
RE: Pomoč - ideje za darilo! 19.5.2008 22:07:43
|
|
|
|
LARA25
|
Kaj pa vikend paket v toplicah, če zberete okrog 250 -350 € se že kaj najde. Mi damo ponavadi to.
|
|
|
|
RE: Pomoč - ideje za darilo! 19.5.2008 22:08:43
|
|
|
|
lelaval
|
Kakšne bon za masažo, karte za gledališče (če seveda rada hodi v gledališče), ali pa vikend paket v toplicah.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?