|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - ideje za darilo!
19.5.2008 21:50:50   
kajsica
Lepo prosim pomagajte!

Tašča ima 60 rojstni dan, pa pojma nimam kaj naj ji kupiva za darilo?!user posted image   

Vsega ima dovolj! Res nimam ideje!

Sem pa malo tudi jezna na njegovofamilijo, ker se nikoli nihče ne more zjasniti ali pa v teku leta namigniti, kaj si želi (pri nas doma je to standard), še manj pa da bi se zmenili in za vsaj takšno obletnico kupili kaj konkretnega! res me jezi to v njegovi familiji!

Pikola pri nas, pa se dogovorimo in damo skupaj za darila, pa te niti ne pride predrago (recimo 50€ na par, včasih več včasih manj), pa ker smo vedno 3 pari, se nabere neka kvota in se lahko kupi nekaj konkretnega!!!!

Dajte mi nasvet kaj bi lahko kupila!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - ideje za darilo!
19.5.2008 22:04:14   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Lepo prosim pomagajte!

Tašča ima 60 rojstni dan, pa pojma nimam kaj naj ji kupiva za darilo?!user posted image   

Vsega ima dovolj! Res nimam ideje!

Sem pa malo tudi jezna na njegovofamilijo, ker se nikoli nihče ne more zjasniti ali pa v teku leta namigniti, kaj si želi (pri nas doma je to standard), še manj pa da bi se zmenili in za vsaj takšno obletnico kupili kaj konkretnega! res me jezi to v njegovi familiji!

Pikola pri nas, pa se dogovorimo in damo skupaj za darila, pa te niti ne pride predrago (recimo 50€ na par, včasih več včasih manj), pa ker smo vedno 3 pari, se nabere neka kvota in se lahko kupi nekaj konkretnega!!!!

Dajte mi nasvet kaj bi lahko kupila!

evo moj nasvet:
če tvoj prihaja iz take familije, je najboljš, da se čimprej ločiš, ker res niso standardni.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 22:05:26   
ZmajTolovaj
Darilni bon za tajsko masažo z eteričnimi olji. user posted image  

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 22:07:43   
LARA25
Kaj pa vikend paket v toplicah, če zberete okrog 250 -350 € se že kaj najde. Mi damo ponavadi to.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 22:08:43   
lelaval
Kakšne bon za masažo, karte za gledališče (če seveda rada hodi v gledališče), ali pa vikend paket v toplicah.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 22:08:51   
ninataja
Hmm, težko je če ni tega duha, da bi se organizirali in nekaj skupaj kupili. Mogoče bon za potovanje da si ga sama izbere za 2 osebi. Zdraven pa šopek povoščenih 60 vrtnic iz krep papirja. (Res zelo zelo zelo lepo pride in zdrži še leta in leta).

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?