|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - cuzanje palcev
20.2.2008 7:29:58   
Karina&Laura
Prosim svetujte mi kako ukrepati. Punca je stara 3 leta in pol. Dude smo se nekako odvadili sedaj pa vleče palce, če je treba tudi druge prste. Včasih ima tako rdečo roko, da moram prav zaviti čez noč v povoj in namazati s kremo, da se ji malo zrihta rokca, da ji ne začne teči kri. Problem je tudi v tem, ker ima že zobe malo naprej potisnjene. Nič ji ne pomaga razlaganje zakaj ni dobro. Tudi ko sem ji obljubila da ji bom kaj kupila, če neha cuzati ni zaleglo.
Ima kdo že izkušnje s tem vsak nasvet bo dobrodošel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - cuzanje palcev
20.2.2008 8:10:09   
*sweety*
Jaz imam enak problem, moja dveletnica ima tudi veliko časa palec v ustih in mi nihče ne zna svetovati, kako se tega rešiti. Pravijo, da z leti mine in me je kar groza, da bo kje do šole palec sesala, tako kot nekateri.

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2008 8:11:11   
MAŠKA
V lekarni se kupi neka zadeva, ki je strašno grenkega okusa in se namaže na nohtke kot lak za nohte. Moja svakinja je s tem vse tri svoje otroke zelo na hitro odvadila cuzanja prstkov.

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2008 12:27:57   
Karina&Laura
Hvala bom šla vprašat, če imajo kako tako mažo in upam, da bo delovalo.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2008 11:08:19   
Karina&Laura
Smo sprobali pa žal ne pomaga tisti grenak okus ji je še celo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 15:21:54   
qwasy

IZVIRNO SPOROČILO: Karina&Laura

Smo sprobali pa žal ne pomaga tisti grenak okus ji je še celo všeč.

user posted image
Tale pa je zasvojena.

Moja bo dve leti in ima palček kar ožuljen, Ne vem, kaj naj ...

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2008 9:30:47   
M1987
Vem, da ti moj odgovor ne bo pokamag, a poznam punčko, oz. zdaj je že punca, ki je do 5 razreda sesala prst. user posted image  Nimam pojma. Eni prst a drugi grizejo nohte user posted image  joj. Vem za nek lak za nohte z grenkom okusom, a nekaterim tudi to ne zaleže user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2008 11:43:44   
*sweety*
karina&laura a mi lahko poveš kaj si to kupila v lekarni, da še mi probamo?
ali pa če  katera druga ve?

hvala in Lp

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 11:36:36   
Karina&Laura
En tak lak za nohte- na njem piše da je namenjen za odpravljanje grizenja nohtov. Je prozoren in se topi v vodi tako, da če se umije roke je potrebno zopet namazati. Nima prav kakšnega imena.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2008 14:22:38   
koštrun
moja tudi cucla prst,sem probala vse sorte pa nič ni zaleglouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 21:37:12   
nanč
joj!Vem kako je to.Mi smo našo pred kratkim odvadli sesanja,pa je stara a3leta in 4 mesece.Mislili smo da bo to misija nemogoče.Ampak ona je imela svoj pojštrček s katerim je zaspala(bognedaj,da sem ga prala,al pa da smo ga kje  pozabli)in vlekla prst:Pojštrček je samo pogledala,že je imela palec v ustih.Končno smo temu naredili konec,pojštrček enostavno vzeli,skrili.Smo ji rekli,da smo ga dali eni ubogi punčki,ki nima ničesar,pa je dobila zato njen pojštrček.Je bil jok seveda,ampak ne tako hudo,kot smo se bali::smo pa zeloooo veseli,kr ima tud zobke ven,ki so se malo popravili zdaj.Tista švedska grenčica pa nič ne pomaga...

(odgovor članu koštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......