|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč: sprejem otroka na novi pediatrični
12.1.2010 11:42:24   
pikapokica12
Kmalu nas čaka operacija na Oddelku za otroško kirurgijo, ki so jo sedaj preselili iz KC na novo Pediatrično. Ima katera že kakšne izkušnje: kako je poskrbljeno za otročke in starše, kaj je potrebno imeti zraven. Morda tudi s kakšnega drugega oddelka. Kako je poskrbljeno za hrano za starše: ti pripada ali moraš poskrbeti sam? Resnično bom vesela kakršne koli koristne informacije, ki mi bodo pomagale skozi tistih nekaj mučnih dni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč: sprejem otroka na novi pediatrični
12.1.2010 11:49:37   
ledenaa
Zdravstveno,vse dosedanje izvide,ker se zna zgodit da jih tisti trenutek nimajo ali ne vedo kam so jih dali...
Doječim materam pripadajo obroki brezplačno.
pa saj ti sestre tam vse povedo.
Jih pa tudi pokliči boš 100% vedela iz prve roke kako pa kaj
če boste bili več dni potem itak osebne stvari oz. za higieno.kakšne svoje igračke,če ima otrok kakšno najljubšo

(odgovor članu pikapokica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2010 13:21:49   
pikapokica12
Kako pa zgleda bivanje s staršem? Kje spiš? kaj moram imeti zraven? Spalko, deko? Kam spraviš svoje stvari, ker jih ni malo: nekaj otrokovih stvari in nekaj svojih.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2010 13:35:51   
3jeMi
Jaz ti lahko povem za Pulmologijo in 1. ... je veliko bolje poskrbljeno za vse kot na stari pediatrični kliniki...

s seboj imaš osebne stvari zase, če boš skoz ob otroku, za malega pa kakšne njegove najljubše reči in pa seveda dudko, flaško za pit (to je fajn, da imaš svoje)...
načeloma spiš ob otroku, na sicer ne najbolj udobnih ležalnikih samo kar gre... oni ti dajo samo dve rjuhi, za vzglavnik je pametno, da ga imaš s seboj...
na voljo imaš omare, ki se zaklenejo...
če se prijaviš, da bivaš z otrokom ti pripadajo tudi trije obroki (doječa ali ne), katere ti po novem prinesejo v sobo skupaj z obrokom za otroka (v stari P je bilo potrebno hoditi v jedilnico)...
imaš pa na voljo tudi kup avtomatov za kavo in ostale prigrizke...

želim vama vse najboljše in hitro okrevanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2010 14:58:22   
pikapokica12
Res hvala za odgovor!!! Sem se ga tako razveselila, ker poznam razmere samo iz stare pediatrične. Samo da ćimprej minejo tosti dnevi in da bo vse OK. Res hvala.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2010 21:47:05   
Lana_s
Midva sma bila 2x na novi pediatrični samo čez dan za nekaj preiskav in je zelo lepo opremljena, sestre so zelo prijazne (na Endokrinologiji), na oddelek lahko prideš samo s kartico. Kar pokliči jih, če te kaj zanima, meni so vedno brez problemov vse povedale in so bile prijazne.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2010 8:27:24   
pikapokica12
Načeloma imamo tudi mi zelo dobre izkušnje iz (stare) pediatrične glede zdravnikov in sestr. Imamo pa zelo zelo slabe iz KC, ko smo bili na otroški kirurgiji. In tega me je groza.Me pa zanima še nekaj, če katera ve: ali imajo tudi nadstandardne sobe oz. sobe, kjer si lahko sam z otrokom v sobi. Ko smo bili nazadnje v naši bolnici nekaj dni, smo imeli svojo sobo, tako da nas pri spanju ni nihče motil. Kako pa je to na novi pediatrični?

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2010 10:05:48   
barni
Ne vem kako je po ta novem, vem pa da je bilo stanje na stari otroski kirurgiji v KC porazno, kar se tice okolja v katerem so morali zdravniki in sestre delati.

Tudi stol mi je vcasih odstopila sestra in ga potem ona ni imela, ko sem bila pri otroku. Sicer je res, da so tam zelo bolni otroci in da niti ne mores kar tam prespati, pa vseeno je grozljivka, kako so bili naguzvani in kako odsluzene inkubatorje so imeli.

Mocno upam, da so tiste tople posteljice in inkubatorje res odpisali in zavrgli; pred 3,5 leti je na njih pisalo "za odpis" pa je moj otrok se vedno lezal v njih.
Na osebje pa nimam pripomb, vendar mislim, da se bo tudi tam kader kmalu zamenjal, saj so bili tisti pediatri ze starejsi in bodo sli kmalu v pokoj in to kar eden za drugim. So pa strokovnjaki in vsa cast.

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2010 11:44:11   
pikapokica12
Se popolnoma strinjam, barni. Še danes - pa je minilo že kar nekaj časa - ne morem pozabiti teh malih, resnično hudo bolanih pacientov. 

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2010 9:04:46   
Lana_s
Če imajo nadstandardne sobe ne vem, midva sma bila vedno v dvoposteljni sobi. Pa v vsaki je bila tv, tako da upam, da so tudi ostalo veliko bolj pomembno opremo (inkubatorje ipd) zamenjali.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2010 8:07:33   
barni
Pikapolonica, tudi jaz ne. Nasi zal ni uspelo. Zato mi je vse se toliko bolj ostalo v spominu.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kje kupujete?
kincapika

Kje najraje kupujete nosečniška oblačila?

V trgovinah (Slovenija) (75%)

V trgovinah (tujina) (9%)

Kataloška prodaja (4%)

Internetni nakupi (Ebay) (1%)

Dobim od prijateljic (11%)

Število vseh glasov: 1357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!