|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč-nujno!!!!!
26.8.2006 18:57:08   
metka_zone
Ali mi lahko katera prosim izračuna, koliko bom dobila porodniške, otroškega in še ostalih dodatkov-če sploh so v tem primeru, ker si ne znam izračunat nikjer, tudi na CSD-ju ne.
Sem brezposelna, ne prejemam nobenih prihodkov, nisem na zavodu za zaposlovanje, oče bo otroka priznal, vendar bi se uveljavljala kot mati samohranilka...

Res hvala lepa!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč-nujno!!!!!
26.8.2006 19:04:41   
Anonimen
Če zadnjih 12 mesecev nisi bila zaposlena ti porodniška ne pripada ampak starševsko nadomestilo, otroški dodatek pa najvišji. Ja pa še preživnino si moraš uredit...

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2006 19:09:42   
metka_zone
aha, kaj pa kot samohranilka dobim še kaj zraven? ker ene v istem primeru kot je moj dobijo veliko denarja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2006 19:19:38   
daria78
Če zadnjih 12 mesecev nisi bila zaposlena, ti porodniško nadomestilo ne pripada, pripada pa ti starševski dodatek, ki trenutno ne vem koliko znaša. (mislim, da nekje med 50 in 60 tisočaki) Prijavi se še na zavod za zaposlovanje, saj ti potem pripada redna denarna socialna pomoč od katere pa gotovo ne boš obogatela.
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2006 19:24:32   
metka_zone
vem ja, da ne bomuser posted image . ok, hvala. saj sem si nekaj računala spet, pa mislim, da mi je uspelo priti do te vsote.
user posted image

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2006 21:12:00   
soncek&luna
metka_zone, ne vem kaj mislis pod veliko denarjauser posted image

jaz sem samohranilka pa dobim otroskega dodatka 10% vec in to je celih 500 sit vec kot, ce bi bila porocena

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2006 21:42:19   
nina166
starševski dodatek znaša 40.000-par tolarjev čez

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2006 22:59:07   
Anonimen
Dokler si noseča, ti pripada DSP. Polno znesek je 48.000 SIT, ni pa nujno, da dobiš ravno toliko (odvisno od tega, ali imaš premoženje in od tega, kje živiš in s kom).
Po tem, ko boš rodila, ti pripada starševski dodatek 41.000 SIT in najvišji otroški dodatek 21.000 SIT, povečan za 10%, ker boš samohranilka. Pogoj za otroški dodatek je priznano očetovstvo in urejena preživnina, ki pa na starševski in otroški dodatek ne vpliva. Poleg tega ti pripada (če boš pred tem dobivala polno DSP) 7.000 SIT razlike DSP in 15.000 SIT dodatka za enostarševsko družino. Dokler preživnine še ne boš imela urejene, ti pripada še 15.000 SIT DSP za otroka. Če živiš v najemu, ti pripada še 13.000 SIT pomoči pri plačilu najemnine (moraš imeti pa registrirano najemno pogodbo in stalno bivališče prijavljeno na naslovu najetega stqanovanja).
Pred porodom ti pripada eden od paketov ali pa denarno nadomestilo zanj v višini 57.000 SIT. Če si iz Ljubljane, dobiš še denarno pomoč Občine ob rojstvu v višini 62.000 SIT.
Po izteku porodniške ti prve tri mesece pripada DSP 7.000 SIT, kasneje pa polna (z možnimi odbitki). Otroški dodatek se ti poveča za dodatnih 20%, če otroka ne boš imela v vrtcu. Če ga boš, imaš pa vrtec na podlagi odločbe o DSP zastonj.
Ves tačas pa lahko 2x letno zaprosiš za enkratno DSP (enkrat tudi na Občini, torej skupno 3x), katere znesek je odvisen od tega, za kaj jo potrebuješ, vendar v 12-ih mesecih ne sme preseči 91.000 SIT.

Zakaj imam občutek, da vse tole napišem vsaj vsak dan enkrat? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2006 23:47:10   
daria78
Uau, Kerensa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?