|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 12:22:40   
larisa
Punce,

100× predelana tema ampak take situacije z iskalnikom nisem našla zato upam da mi katera lahko kej pomaga. Takole: sem na klomifenu danes je 18. dan ciklusa, ciklus na klomifenu imam 34 dni dolg. Od včeraj imam hude bolečine, pa kar malo krvav izcedek-sluz ki je malo roza obarvana. Do tu vse lepo in prav, ker mislim da je pač tik pred ovulacijo (BT še nespremenjena) ampak ovulacijski test mi je včeraj pokazal drugo črtico ki niti slučajno ni bila isto močna-na testih piše da mora bit isto močna ali močnejša kot kontrolna, danes pa mi je pokazal komaj vidno drugo črtico-občutno manj vidno kot včeraj. a mislite da to pomeni da ni O al kaj.....HELP če le imate kaj izkušenj ali seveda znanja....:((:((:((

HVALA VAM!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 12:30:55   
biba77
Ojla, :rozica:!

Zagotovo to JE O in tudi lahko traja par dni.
Pri meni je trajala v povprecju 3 dni in je bila boleca (spredaj in v krizu).

Nic skrbet...
Glede testov - ni nujno, da so zanesljivi v casu, ko tvoja O ni naravna, ampak stimulirana s Klomifenom; jaz mislim, da jakost crtic tudi ni taaakooo pomembna, dokler le je.

Vidva le pridno :sloncek::sloncek::sloncek: te dni.
:miska:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 12:43:51   
larisa
Astra hvala, hvala, hvala. Veš sem rabila malo spodbude. Upam da je to to in midva kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek:.

Jaz upam da ti jutri sporočiš veselo novičko in postaneš :nosecka: Biba, ker potem bom še bolj optimistična glede tega klomifena in vsega!!!
Hvala ti! :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 12:44:13   
urši77
Tudi jaz sem svoje "podvozje" čutila na vsakem koraku - dobesedno, vsakič ko sem nogo ob koraku položila na tla se začutila bolečino, a ker sem vedela zakaj, mi ni bilo težko malo potrpet. Razen če bolečine postanejo neznosne, potem je treba se pokazat k zdravniku.
Je bil pa tak zoprn feeling ene tri-štiri dni.

Vidva samo :sloncek: vsaj na dva dni, pa se bo prijelo:)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 12:45:03   
biba77
Pa, jaaa... Tak je prav!!!
Jaz sem se vedno pri motu: V tretje gre rado. :):):)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 12:47:02   
larisa
Joj Urši sej meni ni težko potrpet in sem bla ful vesela ko me je začelo bolet ker sem rekla evo to je pa prava O, potem me je pa danes ta ovulacijski test čist zabil, ker ni pokazal kot da je O, ali se bliža O!!! sem mislila da mi bojo ti testi pomagali me pa samo še bolj begajo.
Tebi je pa uspelo s klomifenom ne??:rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 13:39:03   
urši77
Ja, je! Zdaj počasi končujemo 12t :duda:
Nam je ratalo že kar prvi mesec in po vseh težavah in ss-jih sem komaj verjela, da zdaj pa bo!
Pa še zdaj me včasih kar malo zamaje od sreče ko se pobožam po trebuščku!

Punce, samo ne vrzite puške v koruzo-vem da vam bo vsem enkrat uspelo:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 14:53:30   
mujcek
Tudi jaz sem imela grozne bolečine te dni; sp. del trebuha me je bolel več kot 5 dni. Včeraj se določenega mesta nisem smela niti dotakniti, pa pri vsakem gibu me je bolelo, danes pa me ne boli čisto nič, tako da nisem mogla verjeti:zmeden: No pa saj se za :duda: vse potrpi, samo malo pa se vseeno prestrašiš a ne???

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč-klomifen-bolečine
14.2.2005 15:35:01   
bambi
Hej Larisa, jaz že par mesecev delam te O teste in sem bila zadovoljna z njimi. Je pa tako, da ti včasih res pokaže drugo rahlo črtico in že misliš, da drugi dan pa bo O.... ja hudiča, se je meni tudi že zgodilo, pa sem potem drugi dan videla zopet samo 1 črtico, 2. pa se je potem pojavila čez par dni..... Mislim, da je to odvisno od nihanja hormonov. Jaz :roza: včasih zagledam 17. dan, včasih pa 21. M pa dobim potem natanko čez 14 ali 15. dni. No, ta mesec pa sem O teste začela delat 15. dan in sem jih delala do 22. dne, pa mi :roza: ni pokazalo, tako da mislim da ta mesec O ni bilo.....:((:((:((:((:((:((:((:((:((

LP Bambi

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč-klomifen-bolečine
17.2.2005 21:15:25   
tinkamiška
Saša, po mojem je najboljše, če vprašaš pod novim naslovom, ker tako daleč nazaj redko katera bere:rozica:

Sem pa sama tudi jemala klomifen, samo sem bila pod kontrolo G in mi je z UZ povedala kdaj imam O in takrat sva sigurno:sloncek::sloncek::sloncek:.

:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč-klomifen-bolečine
18.2.2005 10:12:35   
urši77
Ojla!
Midva sva :sloncek: vsak drugi dan-po navodilu G:)
Sicer je to "potrebno" le v času O, pa zna biti stvar malo "čudna", ker vse skupaj počneš z namenom, nekim ciljem in ne preprosto zato, ker ti pač paše(pa ne da ni fajn, ampak psiha pač svoje pripomore).
Ne sekiraj se preveč(čeprav je to lažje reči, kot pa dejansko res početi), mogoče pa potrebuješ večjo dozo?!
Pojdi do svojega G, pa skupaj poiščita rešitev.Ne obupaj-tudi ti boš prišla do svoje :duda:!!!!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?