Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 12:30:55
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, :rozica:! Zagotovo to JE O in tudi lahko traja par dni. Pri meni je trajala v povprecju 3 dni in je bila boleca (spredaj in v krizu). Nic skrbet... Glede testov - ni nujno, da so zanesljivi v casu, ko tvoja O ni naravna, ampak stimulirana s Klomifenom; jaz mislim, da jakost crtic tudi ni taaakooo pomembna, dokler le je. Vidva le pridno :sloncek::sloncek::sloncek: te dni. :miska:
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 12:43:51
|
|
|
|
larisa
|
Astra hvala, hvala, hvala. Veš sem rabila malo spodbude. Upam da je to to in midva kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek:. Jaz upam da ti jutri sporočiš veselo novičko in postaneš :nosecka: Biba, ker potem bom še bolj optimistična glede tega klomifena in vsega!!! Hvala ti! :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 12:44:13
|
|
|
|
urši77
|
Tudi jaz sem svoje "podvozje" čutila na vsakem koraku - dobesedno, vsakič ko sem nogo ob koraku položila na tla se začutila bolečino, a ker sem vedela zakaj, mi ni bilo težko malo potrpet. Razen če bolečine postanejo neznosne, potem je treba se pokazat k zdravniku. Je bil pa tak zoprn feeling ene tri-štiri dni. Vidva samo :sloncek: vsaj na dva dni, pa se bo prijelo:)
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 12:45:03
|
|
|
|
biba77
|
Pa, jaaa... Tak je prav!!! Jaz sem se vedno pri motu: V tretje gre rado. :):):) :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 12:47:02
|
|
|
|
larisa
|
Joj Urši sej meni ni težko potrpet in sem bla ful vesela ko me je začelo bolet ker sem rekla evo to je pa prava O, potem me je pa danes ta ovulacijski test čist zabil, ker ni pokazal kot da je O, ali se bliža O!!! sem mislila da mi bojo ti testi pomagali me pa samo še bolj begajo. Tebi je pa uspelo s klomifenom ne??:rozica::rozica:
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 13:39:03
|
|
|
|
urši77
|
Ja, je! Zdaj počasi končujemo 12t :duda: Nam je ratalo že kar prvi mesec in po vseh težavah in ss-jih sem komaj verjela, da zdaj pa bo! Pa še zdaj me včasih kar malo zamaje od sreče ko se pobožam po trebuščku! Punce, samo ne vrzite puške v koruzo-vem da vam bo vsem enkrat uspelo:rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 14:53:30
|
|
|
|
mujcek
|
Tudi jaz sem imela grozne bolečine te dni; sp. del trebuha me je bolel več kot 5 dni. Včeraj se določenega mesta nisem smela niti dotakniti, pa pri vsakem gibu me je bolelo, danes pa me ne boli čisto nič, tako da nisem mogla verjeti:zmeden: No pa saj se za :duda: vse potrpi, samo malo pa se vseeno prestrašiš a ne???
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 14.2.2005 15:35:01
|
|
|
|
bambi
|
Hej Larisa, jaz že par mesecev delam te O teste in sem bila zadovoljna z njimi. Je pa tako, da ti včasih res pokaže drugo rahlo črtico in že misliš, da drugi dan pa bo O.... ja hudiča, se je meni tudi že zgodilo, pa sem potem drugi dan videla zopet samo 1 črtico, 2. pa se je potem pojavila čez par dni..... Mislim, da je to odvisno od nihanja hormonov. Jaz :roza: včasih zagledam 17. dan, včasih pa 21. M pa dobim potem natanko čez 14 ali 15. dni. No, ta mesec pa sem O teste začela delat 15. dan in sem jih delala do 22. dne, pa mi :roza: ni pokazalo, tako da mislim da ta mesec O ni bilo.....:((:((:((:((:((:((:((:((:(( LP Bambi
|
|
|
|
Pomoč-klomifen-bolečine 17.2.2005 21:15:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Saša, po mojem je najboljše, če vprašaš pod novim naslovom, ker tako daleč nazaj redko katera bere:rozica: Sem pa sama tudi jemala klomifen, samo sem bila pod kontrolo G in mi je z UZ povedala kdaj imam O in takrat sva sigurno:sloncek::sloncek::sloncek:. :rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?