Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč-Schnapi, mali krokodil 1.12.2005 12:42:45
|
|
|
|
urbancek
|
Zvečer poslušaj radio ZELENI VAL, moj ga vsak večer posluša ko je v hlevu, je pa na 97 Mhz. Lp
|
|
|
|
RE: Pomoč-Schnapi, mali krokodil 1.12.2005 14:39:08
|
|
|
|
puncica
|
Ko pridem domov ti jo napišem jo moram poslušat a to je od unga Dejana Vipotnika al neki. To imamo mi. Ja začetek gre pa nekako takole Jaz sem šnapi en majhen krokodil Živim v egiptu takoj ob reki Nil nAPREJ pa še neznam
|
|
RE: Pomoč-Schnapi, mali krokodil 2.12.2005 7:23:17
|
|
|
|
Lenny
|
Puncica, zlata si! Ful ti bom hvaležna za besedilo, zraven pa še kompletna skupina "Balončkov" z vzgojiteljico na čelu! V naprej hvala!
|
|
|
|
RE: Pomoč-Schnapi, mali krokodil 2.12.2005 12:23:59
|
|
|
|
puncica
|
Joj Leni včeri me ni moj pustil na računalnik ko ma ful dela OBLJUBIM da dobiš al danes al pa jutri sigurno, ga bom dol z računalnika sterala
|
|
RE: Pomoč-Schnapi, mali krokodil 3.12.2005 9:19:33
|
|
|
|
puncica
|
Evo Lenny obljubljeno, mogoče je kakšna beseda narobe ampak v bistvu je to to Jaz sem šnapi en majhen krokodil Živim v Egiptu takoj ob reki Nil Čeprav sem majhen že dobro gristi znam Ko vidim plen močno ugriznem vanj. Šni šna šnapi Šnapi šnapi šnap (4x) Jaz sem šnapi en majhen krokodil 'Mam ostre zobke in z njimi dober stil Lovim vse kar lahko dobim Pred njim močno se že veselim. Šni šna šnapi Šnapi šnapi šnap (4x) Jaz sem šnapi en majhen krokodil Kar igram se vesel sem zdrav in čil Ko stisnem k mami se prav močno Pokažem ji, da rad jo imam zelo. Šni šna šnapi Šnapi šnapi šnap (4x) Jaz sem šnapi en majhen krokodil Zapojmo skupaj o deželi Nil Ah lepo je in sonček sije zdaj Šni šnapi šnap in jaz imam vas rad. Šni šna šnapi Šnapi šnapi šnap (4x)
|
|
RE: Pomoč-Schnapi, mali krokodil 5.12.2005 7:10:12
|
|
|
|
Lenny
|
HVALA!!!!! Ful sem ti hvaležna. Našemu mulčku namreč odgovor, da mami nekaj ne zna, ni prav nič všeč in veselo vrta, zakaj ne znam. Wauuuuuu, zdaj bom pa pametna mami. Pa še vzgojiteljici bosta navdušeni! Lep dan, kljub slabi vremenski napovedi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?