|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč, prosim!
10.7.2007 18:30:26   
dudi2006
Me mika, da bi kupila mojmu malčku nov voziček zdej ki je 1 leto star. Ta star Peg-ec mu je že mal majhen in zdej kolebam... a se tok staremu otroku sploh splača kupit nov voziček (shodil je)...meni se ful dopade City elite-Firstwheels sam ne vem, če je primeren za 1 leto starega pobalinčka... nasveti prosimuser posted image

3+1=;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč, prosim!
10.7.2007 18:33:25   
Anonimen
user posted image Samo to ti povem,da splača se.Naša se je šele pri dveh letih začela res orenk prevažat.Baje jo noge bolijouser posted image

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 18:35:45   
kaya2007
ta voziček jepa skoraj tak kot bugaboo! Večina jih kupi še en voziček, ampak ponavadi takega manjšega, ki gre v marelo-da ne trogaš spet ne vem kaj s sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 18:36:32   
total
Mi bobmo septembra stari 3 leta in še obožuje vožnjo z vozičkom,bolj je bil večji raje se je peljala,sploh pa na morju.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 18:41:24   
dudi2006
ponavadi takega manjšega, ki gre v marelo-da ne trogaš spet ne vem kaj s sabo.

Ma sej vem, smo tut mi že siti večno polnega prtljažnika...ampak če mi je ful všeč...a se motim al je res samo okol 40000 bivšihuser posted image ...vsaj tko piše na straneh babycentra. Al sm pa spet bla slepa kurauser posted image

3+1=;)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 21:54:47   
mayci
Se mi zdi, da se ti če čist splača kupit nov vozek, če si želiš. Se bo mali verjetno še vsaj eno leto vozil.
Men je tut tale Firstwheels všeč, gredo pa ven iz prodaje, zato nisi bla slepa kura in je cena čist ta prava!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 7:38:39   
puncica
Jaz bi raje kupila kakšno marelo, tako za na hitro, ker če je tamali shodil, ni nujno da se bo še vozil v vozičku, ker taki so potem radovedni in hočejo povsod na nogah, no vsaj pri nas je bilo tako, smo imel eno marelo za 10 starih jurčkov pa je bila čist ok, ko se je tamala zmatrala in je notri spala. Ja pa meni je bil zelo fajn naklon naslonjala.

Če ti je pa všeč in če hočeš šarmirat, pol pa go for it user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 8:07:18   
Mikica
Pri nas se voziček ni več obnesel, ko je shodil.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?