Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:09:32
|
|
|
|
muška
|
hlače do kolen, ali še krajše, pa špičaki(balerinke ne grejo-preverjeno )
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:12:04
|
|
|
|
Mina1
|
Imam eno črno majčko z zlatimi biserčki gor (ob dekolteju). Kaj bi pasalo k takšni majčki? Kakšno krilo? Kakšni čevlji? Spodaj dober jeanc in nujno pete, če so to hlače. Drugače pa capri črne hlače in pete ali balerinke črne, zlate, srebrne. Ali pa črno A linija krilce do kolen, pa spet črni čeveljčki, sandalci s peto recomo, zlati, srebrni, broznza. ma ne moreš faliti. TI se samo fino imej tam .
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Okeeeej... jz ne nosim špičakov (bi se ubila po 2 korakih)... tk da prosim kaj manj ubijalskega Neki čimbolj simpl. Torej.... kaki čevlji (ki niso špičaki?) kakšne barve lahko kombniram zraven? (črno, zlato, še kakšno?)
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to...jz ne bi bila čist črna. A je š kaka druga barva, ki bi jo lahk zraven kombinirala?
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:14:27
|
|
|
|
muška
|
veš kaj bi jaz naredila. Ko boš našla spodnji del k tisti majčki, pojdi tako oblečena v trgovino s čevlji in bo to najbolj simpl.
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:15:11
|
|
|
|
muška
|
Še to...jz ne bi bila čist črna. A je š kaka druga barva, ki bi jo lahk zraven kombinirala? bela, roza
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 11:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
zlate hlače, črni čevlji :)
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 12:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tale majčka ne paše nikamor. Je pa rs, da bi jo morala videti, ker si jo verjetno narobe zamišljam. Če boš kupovala krilo ali hlače zraven, potem idi pa si kupi raje črno oblekco. Pa imaš 2 v enem. Potem rabiš še samo čeveljčke pa enake barve pas zraven.
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 14:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm ... oblekca? če pa ne nosim oblekc. (No, a zdej vidite zaka ne maram nakupovat....) Je pa res da tud men tale majčka ne paše nikamor. Hm... kaj pa k dolgemu džins krilu a bi pasala?
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 15:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
solatka, saj jaz tudi ne nosim oblek . Zato pa ko kam grem so toliko bolj vsi paf, če si jo oblečem . Ti kar obleko kupi, pa jo začni nosit. Jeans krilo, pa fensi prireditev mi nekak ne gresta skupaj
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 15:37:36
|
|
|
|
muška
|
Ravno kar sem bila v EP v Orsayu in sem videla ene fuuul lepe rdeče hlače nekje do kolen in sem se takoj spomnila nate. letos je rdeča barva IN
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 15:45:47
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Hm... kaj pa k dolgemu džins krilu a bi pasala? Verjetno bi...potem pa res zraven lahko daš kakšne balerinke
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 21:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
črne hlače ravnega kroja (lahko tudi 7/8), zlate balerinke z neko mini peto, zlata torbica
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 21:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za nasvete... sam povedano po resnici... zdej ste me pa še v večjo depresijo spravle. Ma jaz ne maram nakupovanja oblačil.. no pa tud česa drugega. Vi pa ste mi dale take ideje, da bi si mogla celotno garderobo zamenjat Mislim da bom dala kr jeans krilo, pa bom šla po ene balerinke. Mah fensi šmensi prireditev gor al pa dol. P.S.Ko bom hotela celotno garderobo zamenjat... pa bit cela v stilu... vem na koga se moram obrnit....na RR
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 21:54:42
|
|
|
|
rainbow
|
ojoj, saj ni tako hudo. pa saj kakšne črne hlače imaš menda doma. meni se tudi zdi kombinacija z zlatimi čevlji in torbico v redu. za fensi zadevo pa sploh. se pa strinjam s pohvalo strokovnosti RR-jevk ; the best ste
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 18.4.2007 21:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow ojoj, saj ni tako hudo. pa saj kakšne črne hlače imaš menda doma. ne... je še huje. Imam črne hlače doma... ampak preozke (ma kdo mi je reku da moram tolk jest ). No sej to je keč cele situacije.. ker mi je vse kar imam doma... preozko.
|
|
|
|
RE: Pomoč... kaj paše skupaj? 19.4.2007 10:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
U mater.... zdej si me pa dobla. Sem že čist pozabla na moj album. Hm.. na netu kje pa drugje. Pa ne mi rečt da sta tvoji? Sej misliš uni dve ko je tamali čist "porisan"?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?