|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč....
13.11.2007 12:44:10   
Anonimen
Pozdravljeni

Z možem se vedno pogosteje srečujeva s problemi, ki jih nikakor ne znava rešiti. Vsak kompromis, ki si ga zastaviva, pomeni odrekanje, ali na eni ali na drugi strani. Poleg tega, pa se on kompromisov navadno ne drži. Ko pa ga soočim s situacijo, mi reče, ja imaš prav. Vendar sprememb ni. Ta situacija me tako zelo žre, da sem ga začela odrivat iz svojega življenja. Ne pogovarjam se več veliko, razen kar je nujnega, vsakič, ko se me dotakne, me stisne pri srcu… Problem je v tem, da ima vsak drugačne potrebe in želje. Nikakor ne prideva na skupno točko. Začela sem razmišljati o ločitvi, saj vedno bolj dvomim v skupno prihodnost. Občutek imam, da vsak živi svoje življenje in da se najini svetovi ne srečajo več…
Ali ima še kdo podobne težave. Kako jih rešujete? Rabim nasvet, ker se mi na trenutke res meša… preveč razmišljam, a ne pridem do pravih zaključkov…

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč....
13.11.2007 12:47:50   
baguSka
Za ljubezen - srecno ljubezen, sta vedno potrebna dva...

Ce ni pripravljen sodelovati, potem je kriza. Sama pac ne mores sodelovat v ljubezni za dva.. ali pac!? Ocitno ti ni do tega. Njemu pa ni do sodelovanja s tabo.. Zdej je vse odvisno od tega, kolk casa bosta se zdrzala drug z drugim v takem odnosu.

Meni je zal, ampak dejansko ti bomo tuki zlo mal pomagal z besedami..

Vse kar lahko nardim zate je, da ti povem, da te razumem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 12:51:42   
baguSka
Občutek imam, da vsak živi svoje življenje in da se najini svetovi ne srečajo več…

Sej lepo, da zivita vsak svoje zivljenje, vendar bi se le ta moral tudi zdruzevat... Ocitno sta se mal zapustila. Vprasita se, ce so vajine zelje in cilji se skupni al sta se tud tuki oddaljila? Ker v tem primeru bo res tezko.. Ker bosta vsak rinila na svojo stran.. In cim se bo en odrekel svojim zeljam, bo stradal.. To pa nikakor ni uspeh za sreco in za srecno ljubezen. Ce si oba zelita resit vezo, bi oba mogla mal popustit.. druge pac ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 13:26:08   
mert
Občutek imam, da bi vidva potrebovala pomoč. Dokler sta še pripravljena iskati skupni jezik in si priznati kje ga je kdo lomil, vama svetujem, da si poiščeta strokovno pomoč
Obstajajo zakonski terapevti, ki na podlagi razgovora ugotovijo kje je problem in potem znajo pomagat in svetovat. Poznam pare, ki so se s tako pomočjo zopet našli in zaživeli novo življenje.
Poizkusi, saj nimaš kaj izgubiti!!! (te reči so brezplačne!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 14:05:13   
lory05
Ja, pri meni je zadnje dve leti čisto podobna situacija, pred tem pa sem ugotovila, da ima moj mož tudi "prijateljico", na katero je močno navezan in sta "nekaj" imela. Kaj točno me ne zanima več, bistvo je, da mu več ne zaupam, se pa obnaša vedno slabše tudi do mene in do sina. Oziroma mene niti več ne opazi, ne govoriva, v bistvu se zdaj že delava, kot da sva sama.
En čas se mi je mešalo, potem pa sem ugotovila, da tako ne bom mogla živet in sem sklenila, da temu naredim konec in končno začnem živeti sama in tako kot bom jaz želela. Saj sama sem itak že precej časa.

Ne se slepit in si mislit, da bo enkrat boljše, ker ne bo. Nikogar ne moreš spremeniti, to naj ti bo jasno. Če je že zdaj tako, boš samo odlašala neizogibno in na koncu boš prišla do istega zaključka, samo da boš vmes izgubila še nekaj let in živcev in energije za človeka, ki tega sploh ne bo opazil.
Pogum.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2007 14:29:29   
lara larissa
Kaj pe če so prišli tisti krizni časi, čez katere se da in sta na preizkušnji, cela družina in vajin zakon??! Če se to res ne vleče že dolgo in predolgo upam da je le to in da bosta našala nek kompromis za vse ....

Vso srečo!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2007 15:19:24   
mojamura
če se on ni pripravljen pogovarjati s tabo, oz. sploh ne vidi težave v vajinem zakonu, potem ne moreš kaj dosti narediti.

poskusi mu še enkrat dopovedati kako se ti počutiš ob vsem tem in da te tak odnos zelo boli....povej mu da po tvojem mnenju to ne vodi drugam kot da začneta živeti drug brez drugega

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2007 16:13:33   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vsak kompromis, ki si ga zastaviva, pomeni odrekanje, ali na eni ali na drugi strani.

Življenje v dvoje je en sam kompromis. Če imaš partnerja rad, se ni težko držati kompromisa, saj drugače ti itak tista druga stvar pomeni več kot partner. Torej ga nimaš toliko rad, kot bi rad da izgleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2007 20:18:21   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lory05

.

Ne se slepit in si mislit, da bo enkrat boljše, ker ne bo. Nikogar ne moreš spremeniti, to naj ti bo jasno. Če je že zdaj tako, boš samo odlašala neizogibno in na koncu boš prišla do istega zaključka, samo da boš vmes izgubila še nekaj let in živcev in energije za človeka, ki tega sploh ne bo opazil.
Pogum.

Samo podpišem se lahko.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2007 21:57:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rabim nasvet, ker se mi na trenutke res meša… preveč razmišljam, a ne pridem do pravih zaključkov…

Kakšne rešitve pa ti vidiš?

Kaj bi naredila, če bi imela neskončno izbir?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2007 22:18:26   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Občutek imam, da vsak živi svoje življenje in da se najini svetovi ne srečajo več…

Sej lepo, da zivita vsak svoje zivljenje, vendar bi se le ta moral tudi zdruzevat... Ocitno sta se mal zapustila. Vprasita se, ce so vajine zelje in cilji se skupni al sta se tud tuki oddaljila? Ker v tem primeru bo res tezko.. Ker bosta vsak rinila na svojo stran.. In cim se bo en odrekel svojim zeljam, bo stradal.. To pa nikakor ni uspeh za sreco in za srecno ljubezen. Ce si oba zelita resit vezo, bi oba mogla mal popustit.. druge pac ni.

se strinjam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.