|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč!
20.8.2007 16:05:36   
Anonimen
Veliko berem vse vaše izkušnje....recimo, da kar veliko vem. S pomočjo vseh vas.
Nekaj me vseeno bega. Moja zadnja user posted image  je bila ta mesec 6- ega. Naslednjo dobim 3.septembra. Danes naj bi imela po izračunih Ovulacijo.Tud znake imam vse, sluz, bolečine.... Kolko smiselno bi bilo še user posted image user posted image  ta mesec, da se kaj prime?

Sem res v dilemi. Za moje pojme naj bi mogla že pred Ovulacijo user posted image , da bi se prijelo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč!
20.8.2007 16:08:58   
Anonimen
Ok....moj odgovor ti verjetno ne bo všeč sam......a seksaš sam zarad user posted image user posted image
Po ovulaciji v bistvu res ni smiselno, sam dejstvo je da ne moreš bit zihr da je O bila, pa tud ne razumem kako lahko seksaš sam k imaš Ouser posted image
Pa ljubezen pa touser posted image , pa uživanje v seksuuser posted image , pa spoštovanje partnerja ne pa uporabljat ga sam za "razplod"user posted image ......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 16:12:17   
Anonimen
Karin24, user posted image user posted image user posted image  načrtujeva. Da ne bo pomote.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 16:16:02   
Anonimen
Ja pol pa hitro še ujet zadnje trenutke. user posted image user posted image user posted image
Mislim, da lahko pride do oploditve tudi kasneje.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 17:02:13   
lana38
Saj tudi če user posted image  načrtujeta, lahko user posted image  iz užitka, ne samo takrat ko je O.user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 17:47:10   
PIKA
Ni vedno tako lahko, zaplete se vedno, kadar načrtuješ! Napr.: eden od dveh gre na službeno potovanje ali pa se ne počutiš prav dobro, ali pa je ravno takrat en dober žur in imaš naslednji dan mačka, zato poskušaš nekako ujeti prav O. Saj imate prav, da ni treba user posted image samo zaradi user posted image , ampak kot nalašč izgleda prav tako!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 19:04:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Karin24, user posted image user posted image user posted image  načrtujeva. Da ne bo pomote.

Sem razumelauser posted image

Ma midva tud načrtujeva, že več kot leto, pa nikoli mi ni padlo vprašanje če se splača seksat na pametuser posted image

Ne vem no, pri nas še vedno to počnemo iz užitka - hvalabogu.

Saj je kul da veš kdaj imaš O in vse, sam da se ti pa celo življenje podreja temu pa ni ravno zdravo. Ne za odnos med vama ne tako na splošno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 8:05:45   
Anonimen
No meni pa pride na pamet, samo ne, a bi seksala, temveč seksala z izlivom, to mi pride na pamet, sem nagnjena k vnetjem in mi izlivi škodijo, zato seksava samo ob O brez zaščite...

Anonimna, a ne tista, ki je začela temo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 8:23:54   
Anonimen
za anonimno, k ni začela teme  * a med O ne škoduje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 9:02:06   
vita80
Anonimna ti kr user posted image pred, med po O pa nimaš kaj sfalit. Delaj to z užitkom al pa zgolj z mislijo na user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 9:05:15   
Anonimen
Se pravi da ni še nič izgubljenega ta mesec?

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 11:28:14   
Anonimen
Tebe je v bistvu zanimalo če še lahko zanosiš, ker pred O nista? Če je bila O zihr že mimo težko. Samo, nikoli ne moreš bit zihr da je O že bila. Tako da kar veselo slončkejuser posted image , škodit ne more.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2007 11:43:00   
vita80
user posted image Lej punca ene zanosijo tik pred user posted image  , ene med njo ene tik po njej. Naše telo je user posted image  Tak, da ti svetujem, da med O intenzivno vsak dan, ko pa je O mimo pa na 2 dni. Tako mi je svetoval moj G. Ena punca je rekla tu gor na forumu, da ji je ena starejša gospa rekla, da nekatere zanosijo 4 danuser posted image . Baje?user posted image  Probaj nič ni za zgubituser posted image . Tudi midva se intenzivno trudiva 5 mesecev, ampak zaenkrat še nam ni uspelo. Drživa se tega kar je naročil G. user posted image user posted image
Vlk sreče in upam, da čimprej ugledašuser posted image ! Pa še eno user posted image  za srečo!
P.S. Aja pa nič sekirat enim rata prej, nam pa mal kasnej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?