Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 7:26:14
|
|
|
|
lukec
|
Quantum leap (kvantni skok), mogoče?
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 7:33:09
|
|
|
|
lukec
|
Druga, ki mi pade na pamet je pa Journeyman.
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 9:05:48
|
|
|
|
ZARA
|
Journeyman je novejšega tipa, kvantni skok tudi ni. Znala bi biti tam nekje okoli 1990 - 1995. V tej seriji je potoval skozi čas samo en član odprave.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 20.7.2009 9:08:14 >
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 10:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Odprava zelenega zmaja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 11:02:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 11:02:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 11:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Journeyman je novejšega tipa, kvantni skok tudi ni. Znala bi biti tam nekje okoli 1990 - 1995. V tej seriji je potoval skozi čas samo en član odprave. A je to tista serija, k je MacGyver noter igral? Stargate ali nekaj takega?
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 12:37:20
|
|
|
|
maja1488
|
Štoparski vodnik po galaksiji? Mi imamo knjige, če je blo kej posneto ne vem, bi mogla mojga vprašat.
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 12:41:41
|
|
|
|
oka
|
DR. WHO mogoče?
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 14:24:36
|
|
|
|
ZARA
|
Starejša pomeni v mojem slovarju vsaj 15 - 20 let, oka! Dr. Who je priti nova zadeva. Ostalim pa odgovori: Ne, ne, ne ne in ne. Hvala, ker se trudite. In, Meta., jebi se.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 20.7.2009 14:33:32 >
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 14:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Starejša pomeni v mojem slovarju vsaj 15 - 20 let, oka! Dr. Who je priti nova zadeva. Ostalim pa odgovori: Ne, ne, ne ne in ne. Hvala, ker se trudite. In, Meta., jebi se. potem pa povej, da si stara. kaj te je sram?
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 14:39:31
|
|
|
|
ZARA
|
Šadap, nataša. Itak, stara sem, ampak saj to že veste. Konec koncev imaš pa ti cifro 77 v nicku, ne jst.
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 14:50:19
|
|
|
|
oka
|
Starejša pomeni v mojem slovarju vsaj 15 - 20 let, oka! user posted image Dr. Who je priti nova zadeva. Ostalim pa odgovori: Ne, ne, ne ne in ne. Hvala, ker se trudite. In, Meta., jebi se. Ja pa jade nova zadeva. Ja, ta serija s tem novim seksi igralcem je novejša, drugače je pa tale DR. WHO kar stara zadeva, no vsaj starejša kot ti se mi zdi
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 15:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Šadap, nataša. Itak, stara sem, ampak saj to že veste. Konec koncev imaš pa ti cifro 77 v nicku, ne jst. ja, maš prav moram se reinkarnirat v nekaj ne tako prozornega
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 16:56:54
|
|
|
|
ZARA
|
Jaaaaa, Majch. I LOVE YOUUUUUUUU!!! Uradno si moja fejvrit oseba meseca julija. Hvala. Seven days, Seven days, Seven days. Moram se zapomnit. In ta huuuuudd tip. Grem se slinit zdaj. Meta., res si bila blizu.
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 16:59:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ja pa jade nova zadeva. Ja, ta serija s tem novim seksi igralcem je novejša, drugače je pa tale DR. WHO kar stara zadeva, no vsaj starejša kot ti se mi zdi Aha, Dr. Hu letnik 2007 je reinkarnacija starega Dr. Huja ?? Imaš res.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 20.7.2009 17:00:00 >
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 21:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa barvno TV maš, Zaronja, da boš lahko gledala?
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 20.7.2009 21:30:59
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, imam, pri sosedu.
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 21.7.2009 9:58:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, imam, pri sosedu. In zvečer sva si že ogljedala prvo epizodo.
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 21.7.2009 10:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
In - kaj sta počela potem?
|
|
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 21.7.2009 10:10:46
|
|
|
|
ZARA
|
Potem sem si sposodila še par stvari in odšla domolj.
|
|
RE: Pomoč prosim - iščem serijo!! 21.7.2009 10:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Si se teleportirala s krogljo?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?