|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim
24.12.2007 23:03:03   
pt
hello,

najprej blagoslovljen Božič vsem!
Imam 2 meseca starega sinka, polno dojen, v zadnjem času se dogaj, da se mi zvečer krega na ziziki. Ali se vam tudi kaj takega dogaja? Imam precej mehkejše zizike kot so bile na začetku, vendar pravijo, da se je uskladila ponudba in povpraševanje. UPAM!! Prej je jedel na eni strani 5 minut in je bilo dovoj, sedaj pa na obeh straneh, pa se še krega!!!
Koliko časa vam jejo na eni strani, ali vam jedo pri enem podoju na eni strani ali na obeh?
Hvala in lahko nočko.
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč prosim
24.12.2007 23:27:25   
janja
Tudi jaz imam dvomesečnika, pa sem pred časom izrazila isto bojazen. Zize zvečer sploh niso več napete, včasih imam celo občutek, da ničesar ni več notri. Ampak mali se očitno naje. Pred časom sem mu pripravila zvečer dodatek Aptamil, da vidim, ali res ni več lačen,  pa je šlo prej vse ven kot noter. Jaz ga zvečer dojim na obeh zizah, ker v eni le ni dovolj za cel obrok. Po večernem obroku mi ponavadi spi 6 ur skupaj.

Si si poskusila mleko iztisniti? Le tako boš vedela, ali ga imaš dovolj. Naš je sicer orenk požeruhec in ima izredno močan sesalni refleks. Sicer pa pravijo, da ko so zize prazne, te zapeče, če kar naprej vleče. Meni se je to parkrat zgodilo - ni ravno prijeten občutek. Lahko pa poskusiš malemu pripraviti dodatek, pa boš videla ali je še lačen. Če ga bo spil, očitno je.

Pa SREČEN BOŽIČ.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč prosim
24.12.2007 23:30:57   
Anonimen
Probaj mu po dojenje dati dodatek, naprimer Aptamil... In boš videla, če je lačen ali ne... 

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč prosim
25.12.2007 8:50:12   
katra55
Nekje pri 6 tednih pride do preskoka v rasti, mogoče je to. Čimveč ga pristavljaj pa bo tudi mleka več. Moja se je vedno ko je bil preskok v rasti kregala na dojki, pa se je po parih dneh porihtalo.
Meni je do 4ega meseca jedla na eni strani, sedaj pa na obe strani.
vesel Božič tudi tebi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč prosim
25.12.2007 9:29:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Probaj mu po dojenje dati dodatek, naprimer Aptamil... In boš videla, če je lačen ali ne... 


To je pa največja bedarija, ki jo lahko narediš. Vsak dojenček bo še pojedel nekaj dodatka, tudi če se je najedel. user posted image
Če ne joka oz. predvsem če lepo napreduje na teži, imaš mleka dovolj.
Sicer pa mleka ne more zmanjkati kar čez noč. Čim več ga pristavljaj, pa bo tudi mleka več. To da dojke niso več tako polne kot prej, je pa povsem normalno.
Pa še sem poglej http://www.dojenje.net/vprasanja.htm tukaj imaš vse lepo razloženo. Tudi o tem, kako veš, da se otrok dovolj naje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč prosim
25.12.2007 9:43:28   
Majchi
Jaz sem po nekaj mesecih dojenja isto opazila, da dojke niso več tako napete in da mleko ne gre več kar samo od sebe ven, torej ponudba in povpraševanje sta usklajena.
Od takrat naprej mora naša kar fino vlečt, da mleko šele nekje po pol minute pride ven. Če je zelo zaspana, se pa seveda krega, joka, obupava. Ampak jaz kar vztrajam in mleko seveda priteče. Ampak pri 7ih mesecih je že zelo izkušena in dobro ve, kako mora naredit.

Jaz tud ne bi dodajala na tvojem mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč prosim
25.12.2007 16:42:38   
ThinkPink
Nekje pri 6 tednih pride do preskoka v rasti, mogoče je to. Čimveč ga pristavljaj pa bo tudi mleka več. Moja se je vedno ko je bil preskok v rasti kregala na dojki, pa se je po parih dneh porihtalo.


Pri meni je bilo enako. Tudi sedaj na meji med 3-4 meseci je bilo podobno, par dni se je hotela nonstop dojiti, kot da je nonstop lačna, sedaj pa se je stanje spet normaliziralo. Verjetno se usklajuje ponudba, povpraševanje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




TV
Lelly28 RR

koliko časa dnevno vaš otrok gleda TV?

ne gleda (premajhen) (20%)

do 30 min (60%)

1-2h (0%)

več kot 2h (20%)


Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!