Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč pri zanositvi za oba 9.9.2008 9:40:11
|
|
|
|
pogum
|
Ojla, se Vam spet oglašam. Sem brskala po prejšnih starih odgorih pa odgovora ne najdem. Po SS bova pričela spet delati na , zato prosim za informacio, kaj naj ob tem jeva- jaz in partner (mislim, katere vitamine jaz, katere on, kakšne čaje, kaj pa med, matični mleček...) Pa še vprašanje -pravkar sem iz Bosne dobila čaj Macina trava, vendar na škatli piše Nepeta cataria-glede na forum o tem čaju, zdaj ne vem ali sem prejela pravi čaj-torej Macino travo? Kako naj pijem čaj, kdaj in koliko časa? Ne bodite hude, vendar res potrebujem pomoč in prosim za odgovore. LP,
|
|
|
|
RE: Pomoč pri zanositvi za oba 9.9.2008 10:34:49
|
|
|
|
piamaria
|
Čim manj komplicirajta in se sprostita, meni ni pomagal noben čaj, samo sprostitev po 1 letu sem na morju zanosila, ko sva se že udala, da ne bo nič. Potem sva urejala stanovanje in belila, itd., nakar sem se počutila grozno in slabo, pa so rekli, da je viroza. Preležala sem en teden in slabost ni minila. Naredila sem test od veselja sva skoraj omedlela. Danes se nosečka 12t in se počutim mega! Pošiljam vama in držim pesti....čim manj beri o problematiki....to škodi.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri zanositvi za oba 2.10.2008 21:58:11
|
|
|
|
SONČEKK
|
ej pozdravljena kako si zanosila jst sm že čist v bedu ker ne gre in ne gre sperma od moža mi takoj ven steče bedddddddddd
< Sporočilo je popravil SONČEKK -- 2.10.2008 21:59:43 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?