Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč pri doživljanju nosečnosti 19.3.2014 12:52:01
|
|
|
|
saruška
|
evo, sem hotela rešit, a glej ga zlomka - zatakne se že pri drugem vprašanju! Kaj kliknemo tisti, ki smo na koruzi?
|
|
|
|
RE: Pomoč pri doživljanju nosečnosti 19.3.2014 12:55:46
|
|
|
|
Masha_M
|
Isto tukaj... Škoda mojega časa za anketo, za katero se je celo avtorici očitno zdelo škoda lastnega časa.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri doživljanju nosečnosti 19.3.2014 12:59:10
|
|
|
|
asyka
|
Popravi anketo, če želiš verodostojne podatke... Za začetek razdelaj 2 vprašanje, nato bi jaz bolj podrobno obdelala zaključeno šolo, razen če ti je to postranskega pomena (ampak potem kamot spustiš ta podatek)... Zaradi lažje obdelave pa ti svetujem tudi kakšno vprašanje več izbirnega tipa, ker toliko kot je različnih ljudi toliko boš tu dobila različnih odgovorov. Ne boš mogla posplošiti, je lažje če si vzameš 5 minut več in narediš vprašanja izbirnega tipa, dodaš še točko drugo, če si kaj pozabila ali pa komu nič ne ustreza in potem dodaš podvprašanje zakaj. Enostavno boš sebi olajšala delo. Mogoče še dodam, da si zelo slabo poslušala v šoli, ker to kaj si ti tukaj dala, kot anketa, sploh ni anketa ampak intervju. In tega upam, da veš ne moreš množično razdelit in ga vrednosti enako kot anketo, ker enostavno to ni isto...
< Sporočilo je popravil asyka -- 19.3.2014 13:00:42 >
|
|
RE: Pomoč pri doživljanju nosečnosti 19.3.2014 13:11:42
|
|
|
|
Pia*
|
IZVIRNO SPOROČILO: asyka Popravi anketo, če želiš verodostojne podatke... Za začetek razdelaj 2 vprašanje, nato bi jaz bolj podrobno obdelala zaključeno šolo, razen če ti je to postranskega pomena (ampak potem kamot spustiš ta podatek)... Zaradi lažje obdelave pa ti svetujem tudi kakšno vprašanje več izbirnega tipa, ker toliko kot je različnih ljudi toliko boš tu dobila različnih odgovorov. Ne boš mogla posplošiti, je lažje če si vzameš 5 minut več in narediš vprašanja izbirnega tipa, dodaš še točko drugo, če si kaj pozabila ali pa komu nič ne ustreza in potem dodaš podvprašanje zakaj. Enostavno boš sebi olajšala delo. Mogoče še dodam, da si zelo slabo poslušala v šoli, ker to kaj si ti tukaj dala, kot anketa, sploh ni anketa ampak intervju. In tega upam, da veš ne moreš množično razdelit in ga vrednosti enako kot anketo, ker enostavno to ni isto... Točno to sem ti hotela sama predlagati. Anketa je nekaj popolnoma drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?