Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 15.6.2011 20:20:34
|
|
|
|
m_o_i
|
vikend je tudi priloga slovenskih novic... reseno
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 15.6.2011 20:30:34
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 15.6.2011 20:49:17
|
|
|
|
Felicita
|
sem že na FB zasledila in že takrat rešila
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 15.6.2011 21:07:45
|
|
|
|
fresher
|
@m_o_i res je ... se opravičujem za lapsus. Smo vedeli, ampak je ušlo iz glave ... bom popravil takoj sedaj. Hvala za opozorilo! :D Drugače pa hvala vsem, ki ste izpolnili anketo. Odziv s tega portala je fantastičen! Le tako naprej (spodbuda vsem, ki še prihajate). :D Hvala še enkrat! LP, Luka
|
|
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 15.6.2011 21:13:32
|
|
|
|
m_o_i
|
sicer (najverjetneje) ni zivljenjskega pomena, ampak... me je "zmotlo", ker ste me nagovarjali kot bralko dela, jaz pa vikend poznam kot bralka slovenskih novic
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 16.6.2011 13:42:29
|
|
|
|
hmm...
|
Rešeno.
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 16.6.2011 16:14:16
|
|
|
|
ZARA
|
Rešeno.
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 16.6.2011 16:23:43
|
|
|
|
madona77
|
Rešeno
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 16.6.2011 16:24:10
|
|
|
|
luka jan
|
Tudi jaz sem rešila.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 16.6.2011 21:24:24
|
|
|
|
petea
|
smo ljudje, ki ne kupujemo časopisov, sploh pa ne TV prilog ker dotičnega vprašanja ni mogoče pustiti brez odgovora, pa še nekateri drugi ponujeni odgovori so preveč sugestibilna, sem odgovarjanje prekinila brez pošiljanja mimogrede (se pač ne spoznam preveč na te stvari): če je anketa popolnoma anonimna, kako pa veste, da ravno RR-ovke pridno odgovarjajo na anketo?
|
|
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 17.6.2011 0:56:12
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: fresher Pozdravljene članice in člani portala Ringaraja! Smo študentje rednega mednarodnega magistrskega študija (IMB) na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer v okviru predmeta Industrial Design pripravljamo skupinski projekt. V ta namen smo pripravili anketo, ki je zelo kratka (cca. 5 minut) in popolnoma anonimna. Tema ankete je zelo splošna, zato se boste čez anketo zlahka prebili (nobenega pretiranega razmišljanja). Izpolnjene ankete nam bodo v veliko pomoč, zato se vsem, ki ste pripravljeni sodelovati že vnaprej zahvaljujemo! Povezava do ankete je tu: http://anketa.futurama.si/limesurvey/index.php?sid=98317〈=sl Hvala vsem! Lep pozdrav, Luka Luka Skywalker, mi pa smo člani združenja medplanetarnih asistenc večnega miru, ustanovljeni na Erotikonu5 (planet, kjer obstajajo troprse vlačuge) Anketa rešena
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 17.6.2011 7:57:10
|
|
|
|
alda
|
Rešila..ma je bil težak test za dobro jutro
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 17.6.2011 7:58:38
|
|
|
|
alda
|
Colt a luna še povzroča PMS pr teb sklepam pa "globokem" odg. zgoraj
|
|
RE: Pomoč pri študijskem projektu (kratka ank... 19.6.2011 9:58:07
|
|
|
|
fresher
|
Hey. Hvala vsem, ki ste izpolnili anketo. Kar nekaj se vas je odzvalo s tega foruma. Za vse tiste, ki še niste izpolnili, anketa bo na voljo le še danes, 19. 6. 2011. Hvala še enkrat vsem. mimogrede (se pač ne spoznam preveč na te stvari): če je anketa popolnoma anonimna, kako pa veste, da ravno RR-ovke pridno odgovarjajo na anketo? Glede tega ... Anketa je popolnoma anonimna v smislu, da ne morem povezati odgovorov z določeno osebo, vidim pa lahko od kje oseba pride. Ampak brez skrbi ... zdi se mi, da tema ni kočljiva, prav tako pa tudi s tem podatkom ne vem veliko o anketirancu. Je pa za nas pomembno, da vemo od kod ljudje prihajajo, ko razložimo značilnosti vzorca. To namreč nekaj govori o interesih anketiranca. Hvala še enkrat vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?