Meceno
|
Hja, okoli borovca...teh je kar nekaj okoli hiš, direkno na plažah oz teh hvarskih uvalah pa zelo malo. Tam sicer vedno malo pihlja, tako da tiste neznosne vročine ni oz razen na otočku ( mislim ,da se reče Lukavce ), a tam itak ne gremo. ( je sama golota oz luk gor in svetilnik ) Ta drugi link mi je bolj všeč, a mislim, da premalo zapira da bi bil otrok notri. Radi bi poizkusili, če bi Tara tudi zaspala v njem, da nismo tiste tri ure v hiši. Se pravi imela bi recimo rdeči senčnik ki je na linku z odprtino da veter pihlja skozi, spodaj bi pa dala še neko blazino, da bi ji bilo bolj udobno, Kako pa kaj ve prakticirate s otroci in njihovim spanjem na plažah. Želela bi napisati še, da bi lahko recimo vzeli ležalnik, senčnik oz tisto marelo,...a če hočemo it peš do peščene plaže rabimo 10min hoda, so druge plaže bližje oz pred nosom, a mala se ne more tam igrat... Zato gremo s čolnom do uval, kjer smo povečini še sami ( rada imam mir ), a predno bi vse tole naložni na čolen me mine ( skakat po senčnik posebej, hladilno torbo,....torbo z brisačami, bog pomagaj,če bi imeli še ležalnik, ker potem bi že zaradi varnosti moj moral peljat samo ležalnik do plaže ) in potem to vse raztovorit ko prideš nazaj....UHH Ko sva bila sama nismo nič komplicirali, večkrat si se namazal, za jest itak nisi nič potreboval ( jabolko ali dve ), vodo smo poknili v morje da je ostala hladna,.......... In tako raje ždimo blizu plaž ki so nam na voljo, ( najlepša je samo ena ), če je mala lačna pa skočimo k hiši oz ko postane zelo vroče gremo iz plaže . Joj, sem se zdajle razpisala V glavnem,... kako si še olajšati delo ko greš na morje ? A tudi skuhate že prej kaj doma ( eni tudi to delajo, oz moja sestra, pasulj ,omako za makarone,... )
|