|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč pri šotoru
6.5.2007 10:55:31   
Meceno
Saj ne vem ali je to senčnik, ali šotor, ali ....

Iščemo nekaj za na plažo kar je malo in se lepo zloži, lahko je samo za otroka. Namreč, marela je prevelika, videla pa sem tudi že v reklami po televiziji. user posted image

A ve katera kje se lahko to kupi, kakšen link,...

Hvala že v naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč pri šotoru
6.5.2007 11:10:14   
žarnica
mi smo lani kupli v Šparu-malo manj kot 3000 sit. Je kot nek polšotor (tak kot v reklami),rdeče barve.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2007 11:22:58   
Jessy
Mi smo lani tudi kupili tak polšotor za na plažo, sam nam ni bil všeč, ker se je notri zadrževala vročina in je bilo zelo vroče spodaj, pa čeprav je precej odprto.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2007 11:25:10   
Jessy
Zelo podobno temu smo imeli.

Vse za plažo > Senčnik > IT-2794" src="http://www.gropik.si/uploads/291/product/thumb_1293_it2794_sencnik_rdec.jpg" width=168 border=0>

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 11:29:42   
Marogica
V takega se res "nabije" vročina. Obstajajo podobni, ki imajo še eno odprtino, da nastane "prepih". Tako vam ne bo vroče. ALi pa si raje poiščite senco kakšnega borovca-če imate to možnost.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2007 11:31:45   
Jessy
Ali pa kaj takega? Ta je bolj odprt, pa najbrž ni tako vroče spodaj.
http://www.zebra.si/?a=vec&id=3721

< Sporočilo je popravil Jessy -- 6.5.2007 11:32:35 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2007 13:22:39   
Meceno
Hja, okoli borovca...teh je kar nekaj okoli hiš, direkno na plažah oz teh hvarskih uvalah pa zelo malo. Tam sicer vedno malo pihlja, tako da tiste neznosne vročine ni oz razen na otočku ( mislimuser posted image ,da se reče Lukavce ), a tam itak ne gremo. ( je sama golota oz luk gor in svetilnik )

Ta drugi link mi je bolj všeč, a mislim, da premalo zapira da bi bil otrok notri. Radi bi poizkusili, če bi Tara tudi zaspala v njem, da nismo tiste tri ure v hiši. Se pravi imela bi recimo rdeči senčnik ki je na linku z odprtino da veter pihlja skozi, spodaj bi pa dala še neko blazino, da bi ji bilo bolj udobno,

Kako pa kaj ve prakticirate s otroci in njihovim spanjem na plažah.

Želela bi napisati še, da bi lahko recimo vzeli ležalnik, senčnik oz tisto marelo,...a če hočemo it peš do peščene plaže rabimo 10min hoda,user posted image so druge plaže bližje oz pred nosom, a mala se ne more tam igrat...
Zato gremo s čolnom do uval, kjer smo povečini še sami ( rada imam mir ), a predno bi vse tole naložni na čolen me mine ( skakat po senčnik posebej, hladilno torbo,....torbo z brisačami, bog pomagaj,če bi imeli še ležalnik, ker potem bi že zaradi varnosti moj moral peljat samo ležalnik do plaže  ) in potem to vse raztovorit ko prideš nazaj....UHH
Ko sva bila sama nismo nič komplicirali, večkrat si se namazal, za jest itak nisi nič potreboval ( jabolko ali dve ), vodo smo poknili v morje da je ostala hladna,..........

In tako raje ždimo blizu plaž ki so nam na voljo, ( najlepša je samo ena ), če je mala lačna pa skočimo k hiši oz ko postane zelo vroče gremo iz plaže .

Joj, sem se zdajle razpisalauser posted image

V glavnem,... kako si še olajšati delo ko greš na morje ? A tudi skuhate že prej kaj doma ( eni tudi to delajo, oz moja sestra, pasuljuser posted image ,omako za makarone,... )

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2007 13:34:48   
Marogica

Ta je boljši. Nekaj podobnega smo imeli mi-sposojenega. Ne pričakuj pa, da ti bo 23-mesečnik sedel kot kip kakšno uro ali dve oz. niti pol ure pod kakršnimkoli senćnikom, tudi borovci ne.

Bolje, da otroka v najhujši vročini in času spanja odnesete v apartma ali kjerkoli ste že. Večina teh "plaht" ni dovolj "zaščitenih" pred soncem,tako da vse skozi pride.

Raje si nabavite dobro kremo, klobuček in rokavčke. Ker voda je ta, ki otroka privlači kot magnet. Ugotovitev mojega moža: Toliko nisem bil v vodi, odkar sem sam bil otrok.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2007 14:33:10   
Jessy
Mi smo lansko leto lepo šli nazaj v apartma v času vročine, pa čeprav smo imeli klanec in skoraj 10 minut hoda. Kako bo letos, ne vem. Gremo v apartma, ki j čist zraven morja, tako da po moje ne bo smel biti problem. Glede na to, da je že nekajkrat ostala brez popoldanskega spanca, se sploh ne bom sekirala, če mi na morju ne bo popoldne spala.
Je pa res, da midva tudi, ko sva bila še brez Neje, nisva nikoli ležala na plaži v ta veliki vročini.

Mi običajno na morju za čas kosila le kako juho pojemo, ali pa solato. Kuhamo običajno zvečer, al pa gremo ven na večerjo. Na plaži smo imeli pa prigrizke (palčke, grisine, sadje) in vodo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2007 21:17:25   
Peli
Mi smo imeli en tak polšotor, a v tem se tud dihat ne da, je boljša marela. Jaz sm imela na morju možnost da sm imela na plaži voziček in mi je v njem spal, pa je imel še senčnik, res pa da smo bili v Izoli, kjer je super senca.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?