Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč oz. nasvet, prosim 9.7.2005 12:33:31
|
|
|
|
gamini
|
Vem, da se je o tem že pisalo, pa ne najdem... Jutri al pa pojutrišnjem bi naj dobila ta "rdečo", pa bi rada zadevo skrajšala, da bi se čimprej "iztekla", ker gremo v petek na morje, pa me zanima, ali moram takoj začeti z jemanjem Stedirila? Kaj, če :hudicek: dobim šele v torek, kdaj naj vzamem tabletko, ponavadi pri men vsa zadeva traja cel teden, pa ne bi rada šla na morje z :hudicek:. Tabletk pa nisem jemala že celo večnost, pa sem malce pozabaila, kako in kaj...:zmeden2: Hvala vsem za odgovore:rozica:
|
|
|
|
Pomoč oz. nasvet, prosim 9.7.2005 13:03:44
|
|
|
|
gamini
|
Tabletke sem dobila pri osebni zdravnici, v bistvu pa me zanima naslednje, ali bi jih že morala začeti jemati, ali naj raje počakam na :hudicek: in potem začnem z jemanjem tabletk. Koliko časa(dni) potem traja, da se :hudicek: ustavi. Vsi nasveti so dobrodošli:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?