Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:04:26
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač kako priti še do kakega denarja? Delat punca, delat je tudi treba
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:21:57
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Slišala sem, da dajo nekatere občine v RS tudi 200 € ob rojstvu otroka. Kaj pa Ljubljana da kaj? Ali katera ve kako priti še do kakega denarja? lp
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:22:58
|
|
|
|
kovač
|
itak da delamo, kaj pa misliš
|
|
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: kovač Slišala sem, da dajo nekatere občine v RS tudi 200 € ob rojstvu otroka. Kaj pa Ljubljana da kaj? Ali katera ve kako priti še do kakega denarja? lp Ja res je treba zavijat z očmi. Kr nekej. Kovač - poglej na spletni strani občine Ljubljana. Mislim, da lahko do tri mesece po porodu daš vlogo, pa ne me zdej za besedo držat.
|
|
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:39:36
|
|
|
|
Šaki
|
ja itak anja ja. keer me je zmotil tisti stavek o denarju,,, no mogoče je bil le narobe napsian..
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl ja itak anja ja. keer me je zmotil tisti stavek o denarju,,, no mogoče je bil le narobe napsian.. Zakaj te je pa zmotil? Valjda izkoristiš če ti država nudi mar ne?
|
|
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 9:49:29
|
|
|
|
Šaki
|
ja itak da nj vzame nism misnla tega..jz sm misnla kje bi lahko še denar dobila na kakšen drug način.. drugače pa ja itak da pomoč se vzame,sj zato je...
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 13:07:42
|
|
|
|
emica2008
|
v naši občini smo dobili cca 290 evrov. pa sosednja občina tud da približn isti znesek. kolegica pa v njeni občini dobi album za slike...
|
|
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 13:09:57
|
|
|
|
ksenjak
|
Odvisno od občine, ene dajo, druge ne. lp
|
|
|
|
RE: Pomoč občine ob rojstvu - da ali ne 11.6.2009 13:15:37
|
|
|
|
amanuz
|
v različnih občinah je različno, pa tudi v vsaki se spreminja, npr. pred tremi leti sem dobila samo knjigico, lani pa 200 €, so mi kar na dom poslali nek obrazec za izpolnit- prošnja za ta denar, sem skoraj s stola padla, ker nisem pričakovala, v sosednji občini je menda 250 €...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?