Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč družini iz Gornje radgone 8.2.2010 8:19:37
|
|
|
|
m76
|
Za družino iz okolice Gornje radgone (4 otroci, mati, oče in dedek) iščem kakšen radio, še delujoč računalnik, kakšen računalniški stol, otroške zavese, karniso, knjigice, oblačila in obutev, tudi kakšen stiropor, gips plošče, barva za stene, ploščice za tla in stene bi prišlo prav, saj jim bomo s kolegi pomagali renovirati stanovanje, ki je preveč vlažno za bivanje. Nimajo niti hladilnika, ker se jim je pokvaril in še marsičesa kar se nam in vam zdi normalno in vsakdanje... Tako da, če ima kdo kaj odveč oz. več ne potrebuje, karkoli, vas prosim, da me kontaktirate, saj sami ne bomo zmogli... Če pa vi ne morete pomagati, pa kopirajte ta oglas in ga pošljite kakšnemu prijatelju, znancu... HVALA! Kontakt: 040839944, ardnas.arnusgmail.com Prevzem: po dogovoru Področje iskanja: celotna Slovenija
|
|
|
|
RE: Pomoč družini iz Gornje radgone 8.2.2010 8:26:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: m76 iščem karniso Tukaj sem.
|
|
|
|
RE: Pomoč družini iz Gornje radgone 8.2.2010 8:27:34
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: m76 iščem karniso Tukaj sem. S tančico ali brez? Hočem rečt zaveso
|
|
RE: Pomoč družini iz Gornje radgone 8.2.2010 8:28:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
Drugače pa... Če ti ljudje potrebujejo toliko stvari, ki se nam zdijo samoumevne (kakor ti praviš), čemu potem toliko samoumevnih stvari podarjajo in prodajajo preko Interneta? Oglasov s tem e-mailom je cel kup.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?