Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - prsi ne bolijo več 10.1.2007 10:15:54
|
|
|
|
corfu
|
V prvi nosečnosti so me bolele do nekje 12 tedna, potem so me prenehale boleti. V drugi nosečnosti pa so postale polne in boleče v trinajstem tednu, pred tem me niso bolele nič.
|
|
|
|
RE: Pomoč - prsi ne bolijo več 10.1.2007 10:18:19
|
|
|
|
rožica81
|
Pozdravljena! Tudi mene so nekje v 4. mesecu prenehale boleti prsi, ampak se res nikoli nisem vprašala zakaj. Pač, tako je, sem si rekla. Sedaj sem noseča 6 mesecev in je otrok zelo živahen. Ne skrbi, samo optimistično naprej in lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Pomoč - prsi ne bolijo več 10.1.2007 10:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodi vesela, da so te nehale boleti, vsaj meni je blo to precej zoprno. Vsi znaki pač niso prisotni skozi celotno nosečnost, nič takega ni. Črne misli na stran, punca, vse bo v redu!
|
|
|
|
RE: Pomoč - prsi ne bolijo več 10.1.2007 10:32:41
|
|
|
|
total
|
Mene pa sploh bolele niso nič.
|
|
RE: Pomoč - prsi ne bolijo več 10.1.2007 10:58:48
|
|
|
|
Luskan
|
Tudi mene so zelo bolele na začetku, potem pa so me nekje v začetku 2. trimestra nehale bolet. Izcedek iz prsi je že dober znak, da se ti že pripravlja mleko. Kar optimistično naprej, lepo ti želim.
|
|
|
|
RE: Pomoč - prsi ne bolijo več 10.1.2007 19:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem v 9 tednu, pa mi sploh se še niso napihnile. Še vedno so kot čajne vrečke od prejšnjega poroda. Pa skoz čakam, kdaj sem bom lahko spet bahala z oprsjem . PA nič. Pri 1. nosečnosti, sem pa že na začetku mislila, da mi jih bo razneslo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......