Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - histero - tabletke - zanositev 15.7.2008 8:51:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Nekatere so KC začele jemati 1 mesec pred posegom, tako da po moje lahko prekineš. Saj veš, morje, sonce, gola koža , mora se prijeti Poskrbi edino, da si potem pravi čas priskrbiš tabletke, da ti ne bi potem slučajno spet operacije prestavili, ker bi imela predebelo sluznico. Držim pesti zate
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.7.2008 8:52:48 >
|
|
RE: Pomoč - histero - tabletke - zanositev 15.7.2008 19:44:33
|
|
|
|
taši84
|
js sm mela v začetku maja histero pa sm mogla en mesec prej jest stediril-m. moje mnenje je da prekini ampak se pazi ker tabletke so tabletke in men je G rekla da obvezno dve M počakat in nehat jest. ker pravijo da po nobenih KT ne smeš takoj zanosit. vidva se odločita tko kot čutita. noben ti ne more pametvat. pr nama bo pa nasledn teden 2 leti odkar delava na . sj prej te še ne pogledajo. ko pa jim začneš govort kolk časa že delaš na tem se pa mal zmuvajo. in komaj po skoraj dveh letiš me dajo na histero. mislm haloooo??? lp
|
|
RE: Pomoč - histero - tabletke - zanositev 16.7.2008 8:19:35
|
|
|
|
MP30
|
Hvala vama za odgovor. Sem včeraj še na internetu malo pogledala kaj pravijo, pa so mnenja zelo različna. Priporočljivo je, da se počaka 3 mesece, vendar tudi, če ženska zanosi v prvem ciklusu po jemanju KT naj z ne bi bilo nič narobe! Zdaj pa bodi pameten! Taši84, kje pa si bila na histero? Se sedaj počutiš OK? Jaz bom očitno na histero prišla po 2,5 letni borbi! Res žalostno, da te takole "tenstajo".
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?