Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 20.9.2010 21:07:42
|
|
|
|
neli365
|
6. sept. je dobil v nedeljo temp. 39,5, po svečki je padla takoj. Prejšnjo soboto je spet dobil nenadoma zvečer 39,5 temp., sem mu dala svečko, vročina je padla takoj in se ni ponovila. Mali je skozi prehlajen, mu iz nosa teče, malo kašlja in kiha. Ta petek je imel zopet temp.,in v soboto,ampak to samo zvečer. Včeraj je ni imel, danes pa spet. S tem da je mali normalen, isto živahen, le ješč je manj. Tudi prehlad je skozi enak. Mož sumi na zobe. Nekaj se ga hoče lotit pa se ga ne more ali kaj je to?
|
|
|
|
RE: Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 20.9.2010 21:09:55
|
|
|
|
Taula
|
Pelji ga k zdravniku, naj mu odvzamejo kri.
|
|
RE: Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 20.9.2010 21:10:42
|
|
|
|
neli365
|
Zdaj vmes je dobil petke ali štirice zgoraj, ne vem točno noče pokazat. Pa zob ni ne pusti umivat niti pod razno.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 20.9.2010 23:05:11
|
|
|
|
mateyka
|
lahko da so zobki. a kaka kaj bolj pogosto in tekoče? spi bolj nemirno?
|
|
|
|
RE: Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 21.9.2010 8:31:08
|
|
|
|
Andromeda
|
Jaz bi šla k zdravniku. Mislim, da za vročino niso krivi zobki, ampak neko (bakterijsko?) vnetje, ker tako visoka vročina se pri zobkih ne pojavi.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 21.9.2010 8:58:44
|
|
|
|
tilči
|
starejsi sin,ko je dobival petice,je imel 3 dni visoko vrocino.Nobenih drugih znakov,le vrocina,pa se to samo ponoci.
|
|
|
|
RE: Pomoč - Vsak drugi dan visoka vročina 21.9.2010 9:01:29
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli365 6. sept. je dobil v nedeljo temp. 39,5, po svečki je padla takoj. Prejšnjo soboto je spet dobil nenadoma zvečer 39,5 temp., sem mu dala svečko, vročina je padla takoj in se ni ponovila. Mali je skozi prehlajen, mu iz nosa teče, malo kašlja in kiha. Ta petek je imel zopet temp.,in v soboto,ampak to samo zvečer. Včeraj je ni imel, danes pa spet. S tem da je mali normalen, isto živahen, le ješč je manj. Tudi prehlad je skozi enak. Mož sumi na zobe. Nekaj se ga hoče lotit pa se ga ne more ali kaj je to? Take simptome - vročina samo ponoči in boleča usta, ni mogel jesti razen tekočega - je imel moj brat pri 40 -ih. Diagnoza : mononukleoza.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?