|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč
19.10.2012 21:54:19   
Liya
Morda je katera zasledila članek v 24 ur.Lačni otroci.Pa me zanima,če morda katera osebno pozna ta primer(Ko je sestrica opisovala da pride bratec v kuhinjo pa mu nimajo kaj dati jesti.)Za vse kakršno koli info bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč
19.10.2012 22:00:28   
SMT3
Si mislila tole?

http://www.val202.si/2012/10/sebastjan-pijem-veliko-vode-da-ne-obcutim-lakote/

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2012 22:32:56   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Si mislila tole?

http://www.val202.si/2012/10/sebastjan-pijem-veliko-vode-da-ne-obcutim-lakote/

Ali je kdo iz RRja že pomagal tej družini??? V tem članku ni direktnega naslova, jaz osebno pa nobeni organizaciji ne zaupam, sem delala kot prostovoljka pri rdečem križu in videla veliko packarije, tako da pomoči potrebni jo od mene dobijo samo osebno, zato me zanima, če ima katera že kak kontakt od te družine???

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2012 8:38:44   
SMT3
Ja,so punce že kontaktiraleuser posted image Dejali so,da so ljudje takoj priskočili na pomoč in je družina dobila vse potrebno.Čeprav mislim,da bi bilo lepo,da se zbere še denar....

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2012 10:36:38   
Flavia_
Na FB obstaja skupina Srčne mamice. Tudi one so že zbirale pomoč za omenjen primer. Za njih vem, da gredo stvari naprej v prave roke. Če vas zanima:
https://www.facebook.com/#!/groups/376980362316155/

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?