|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomladne mamice...
15.12.2004 23:02:25   
m_m

Še posebej aprilke. Kak ste? Ktera že ve za spol? Naš mali ga skrbno čuva. Tut na morfologiji ni popustil. Sam aktivn je pa kar. Še posebej zvečer. Pa SEZNAM NOSEČK pogrešam. Vidim, da so že julijke gor. Aja pa še to. Men dragi ne pusti jest pistacij. Menda je blo neki narobe pol leta nazaj. Men pa tak pašejo... in gobice. Ne kot samostojna jed, ampak tak par, za dodatek. A bi jih vseen lahk? Pašteto pa tak eno na dan zmažem s koruznim kruhom. Mjammjam. Kilce pa kake 3-4 več.

lp Maja & :duda: (22t 5/7)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomladne mamice...
15.12.2004 23:05:26   
m_m
Eh prehitevam... 21t 5/7

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomladne mamice...
16.12.2004 7:22:27   
speli
punca moja zlata ne sekiraj se preveč kaj smeš in kaj ne smeš jest, če bi to 100% upoštevala ne bi jedla dejskao nič...izpogibaj se bifteku, francoski in surovemu mesu, za drugo pa v meji normale..
glede pistacije je pa edini problem v tem, da so slane in da boš zatekla kar pa tud ni najbolj fino..
Tud naša pikica noče pokazat kaj ima med nogami, saj ne na zadnji morfologiji, pustimo se presenetiti..kilce..hmmm..5.5 pol do danes...če odštejem jutranje piškote):
Špela (23t 1/7)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomladne mamice...
16.12.2004 9:17:52   
barby*
Ojla:zajcek:
Naša :duda: se pa veselo kaže na UZ, ampak očitno je že zdaj mala navihanka:roza: ( sodeč po zadnjem gledanju) , saj je bila do 23. tedna:modri: :)-:)- :)-
Kar pa se kilc tiče, smo bili veliko bolj pridni....za zimsko zalogo:)-:)-:)- Buši je pa tudi prekrasno velik:love: in pridno pridno brcamo cele dneve:bravo::bravo::bravo:
Drugače pa (da hitro potrkam) počutje odlično, upam da bodo jutri na pregledu temu primerni tudi izvidi:sloncek::sloncek::sloncek:

pa pa
barby:metulj: in :love:25t4d

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomladne mamice...
16.12.2004 9:24:14   
ksenjak
Barby, če sem te prav razumela, si do pred dveh tednov mislila, da bo fantek. Kaj to pomeni, da so ti na morfologiji videli:modri:, sedaj pa:roza:. Ampak še vedno mi ni jasno, kakšen UZ si imela v teh dveh tednih?

Lp, Ksenja 24t4/7:metulj:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomladne mamice...
16.12.2004 10:12:00   
dory
Mi smo mislili v 13,tednu da bo fantek...na prvi morfologiji je bla puncka:zmeden:...potem pa vedno puncka z lulckom...in imamo jo :)

Je cisto odvisno kako se mali obrne...vcasih do zadnjega ne morejo vsaj priblizno povedat,kaj je;)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomladne mamice...
16.12.2004 10:23:00   
barby*
Oj:zajcek:
Da razjasnimo nastalo zmedo...v 19. tednu sem bila na samoplačniškem UZ v Črnučah...predviden lulček:modri:, na morfologiji so me tako na hitro odpikali in nismo utegnili nič vprašat kaj šele videt...no, glavno da je G rekla da je :duda: zdrav/a...v 23.tednu pa sem bila na merjenju dolžine MV pa sem malo positnarila, če bi lahko še :duda: pogledali...pa smo jo, našo:roza:

To je to...kdo ve kaj bodo rekli v 32. tednu, ko mamo spet UZ:zmeden2:
Jutri ga G verjetno ne bo delala...če ga bo toliko bolje, raje pa ne pričakujem...

pa pa

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomladne mamice...
16.12.2004 10:27:21   
ksenjak
Ja, to je res zanimivo. Samo sem mislila, da se pri fantkih v večini primerov ne zmotijo. Jaz pa na morfologiji sploh na ekran nisem videla, G je samo nekaj mrmral zrave, da vidi lulčka in kolikor je zraven uspel videti moj dragi. No in potem me je danes tole od barby prav šokiralo, kako se v dveh tednih to vse lahko spremeni. Je pa res, da mi je v bistvu čisto vseeno.

Teja., kako pa je kaj s tvojim malčkom?

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomladne mamice...
16.12.2004 10:29:25   
dory
O ksenjak...hvala za pozornost:)..Maj je ok...zacel je v dolocenih stvareh prehitevat samega sebe in zdravniki ne morejo najbolj dojet :):bravo:...sem prav vesela...ceprav je pazljivost,telovadba in vse povezano s tem se vedno na prvem mestu :)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomladne mamice...
16.12.2004 11:19:29   
barby*
Ja ja Maj je pravi cuker, sem pogledala slikce:love:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomladne mamice...
16.12.2004 11:40:07   
ksenjak
Ja, sem prav vesela. Pa v bistvu sploh veste točno, zaradi česa je prišlo do teh težav?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomladne mamice...
16.12.2004 13:22:50   
dory
Vemo vemo...a o tem ne bi javno...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomladne mamice...
16.12.2004 13:43:29   
ksenjak
Saj te popolnoma razumem. Mislim pa celo, da se spomnim, da je enkrat že bilo govora o tem in da se mi malo sanja. Lahko rečem samo ...PRASCI...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomladne mamice...
16.12.2004 13:46:36   
dory
Jah sej ne more pomagat...pri tretji dekadi razmislja samo s spodnjo glavo...

Zivljenje gre naprej...in verjamem v to,da se bo za naju s tamalim vse postimalo tko kot se mora:)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?