Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomladansko čiščenje in druge finte 30.4.2008 17:46:39
|
|
|
|
Nia30
|
Pozdravljene! Mene pa zanima kako se lotite pomladanskega čiščenja. A imate kak sistem al kr prosto po prešernu? A nardite vse v enem dnevu al traja več dni, da ste gotove? Pri nas bi verjetno rabli kak čistilni servis, pa še tisti ne bi bil v enem dnevu gotov Tiste, ki imate majhno stanovanje - kam date zimske stvari, pa športno opremo? Pa kje imate shranjene razne dokumente? In kje drugo navlako, ki nima svojega mesta v stanovanju? V glavnem, ugotavljam, da imamo pri nas vedno več navlake, ki nikamor ne sodi. Shramba že zdavnaj ni več shramba ampak ropotarnica. Nobene organizacije. Zdaj smo 4 dni doma in bi blo fajn, če bi spet malo lotla, zato bo vsak nasvet dobrodošel. Lp
|
|
|
|
RE: Pomladansko čiščenje in druge finte 30.4.2008 20:08:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem mislila, da bi pri nas mogoče tudi malo skidali čez praznike, pa sem si premislila. Sistema itak nimam, volje še manj . Poklicala bom eno gospo, ki mi na pol leta pride popucat tavečje stvari, ostalo pa nekak sproti krotimo. Zdaj se pa itak tolažim z mislijo, da je brezveze nekaj v nulo štimat, ker se bomo selili; do takrat bo pa tudi takole vredu. Menda . Res imamo premalo prostora in tako nekaj stvari nima stalnega mesta. Na srečo imamo dve kleti, tako je orodje tam in športna oprema tudi.
|
|
|
|
RE: Pomladansko čiščenje in druge finte 30.4.2008 20:35:46
|
|
|
|
Naja30
|
Spomladansko čiščenje. Kaj je že to? Imamo tako majhno stanovanje, da lahko za skoraj vsako malo večje čiščenje rečem, da je spomladansko Zimske stvari imam v škatli v shrambi. Milijon majhnih stvari, ki se pomikajo sem in tja, pa vsake toliko zmečem stran ali jih pospravim v kakšne škatle, dokler se spet ne začnejo pomikat sem in tja. Jaz pravim, da če bi vsak vsaj za sabo pospravil, kar je vzel, bi bilo pol več pospravljeno. Samo mi tega ne znamo
|
|
|
|
RE: Pomladansko čiščenje in druge finte 30.4.2008 23:22:06
|
|
|
|
Nia30
|
Naja3 saj če bi znali sproti pospravlat, pol spomladansko čiščenje ne bi blo tak problem. Mi pa čakamo, da se svinjarija nabere, da so pol sploh splača čistila iz omar vzet Jančika na tvojem mestu jaz tud ne bi več pucala. Pri nas je tolk krame, da bi blo bol enostavno, če bi se tud mi preselili. Ravno prej sem sortirala dokumente in račune in sem vstran zmetala 3 polne vrečke (od tega je bila samo 1 vrečka dokumentov, ostalo pa pitaj boga kje se je vzelo) Jutri pride na vrsto ropotarnica (oz. shramba)
|
|
|
|
RE: Pomladansko čiščenje in druge finte 1.5.2008 8:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se danes lotila. Danes je na vrsti kuhinja in dnevna soba. Jaz imam kuhinjo moj dnevno. Je revež si dnevno izbral kao da bo manj za pucat, pol pa zgruntal da je treba tud akvarij , zdej pa kolne . Pucamo pa od zgorej dol. Okna. Omare po vrhu, pol notr, pa fronte in na koncu tla. Nama v enem dnevu niti približno ne rata celega stanovanja spucat. Je pa res da ne pucava cel dan, greva vmes še mal na kavico, pa na kosilo. Na srečo mi omar v spalnici pa otroški ni treba ker sem jih prejšnji vikend. Športno opremo ipd. imava v kleti. Zimsko letno garderobo nisem nikoli ločevala imam vse v omarah. Edin čevlje mava trenutno poletne še v kleti, ker za čevlje pa res nimava prostora(al pa jih mam preveč ). Čaka me pa še meni osebno najhujše delo.....sortiranje položnic in dokumentov ki jih kar v ene škatle mečeva namest da bi jih sproti v fascikle dajala .
|
|
|
|
RE: Pomladansko čiščenje in druge finte 2.5.2008 11:20:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Pa sem proti vsem pričakovanjem dala skoz pomladansko generalko. Tista gospa je imela danes čas in tako že od osmih zjutraj čisti, jaz pa medtem pospravljam, da nisem čisto nekoristna. No, jaz sem že zaključila (tudi zimske cote so spravljene, juhej), ona pa ravno zaključuje. Saj ne rečem, da se ne bi dalo še kaj postorit, ampak že tole je miljavžentkrat več, kot sem si obetala, da mi bo uspelo narediti med prazniki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?