Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 14:03:19
|
|
|
|
malenaa
|
kak te nisi dobila računa, če pa sma z mojim na podoben način prišla do TV kar fajn ceneje, pa je bil z računom in z vsem potrebnim.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 14:15:26
|
|
|
|
Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa kak te nisi dobila računa, če pa sma z mojim na podoben način prišla do TV kar fajn ceneje, pa je bil z računom in z vsem potrebnim. Morala bi ga, ampak ga je pošiljal tako dolgo, da je na koncu pozabil, jaz pa tudi.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 14:15:58
|
|
|
|
aprilčica07
|
V vsakem primeru bi mogla dobit račun. Tud če ste za stroj plačali 30% MPC. Žal nimam takega stroja, da bi ti lahk račun posodla.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 14:40:05
|
|
|
|
Nika v službi
|
Kontaktiraj tistega znanca, ki ti je zrihtal zadevo. Če ti je zrihtal nižjo ceno, ti bo tudi račun. Jaz pa žal nimam ne računa ne zvez v omenjenih trgovinah.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 14:41:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Zadevo sem kupila preko nekih vez, od nekega znanca, ki mi je spedenal zadevo cca 30% ceneje od MPC (novo zapakirano iz Merkurjevega skladišča Tako so takrat, ko se je Leclerc odprl, študentje kradli robo iz skladišča.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 15:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa, vzeli si mi "misel z jezika". Najprej sem tudi sam pomislil na to. Tisti ki je obljubljal račun je ftaknil dinarčke v žepek. Verjetno je Merkur oškodovan za en Gorenjev pralni stroj, samo se ne ve kako
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 17:07:58
|
|
|
|
bt08
|
Ne to ni fora da je bil ukraden. Fora je v tem,da kak poslovodja lahko zrihta znancem ( seveda če želi ) po MPC ceni in ti ga proda z rabattom ( ne vem 10, 15,20,30 % ceneje ).Ti mu pač plačaš v kešu seveda on pa pošlje prevzemnico oz dobavnico neki firmi,kjer so to zmenjeni,in naj bi ti tista firma poslala račun za to robo ki si jo dobil pač po cenejšei ceni!
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 22:02:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bt08 Ne to ni fora da je bil ukraden. Fora je v tem,da kak poslovodja lahko zrihta znancem ( seveda če želi ) po MPC ceni in ti ga proda z rabattom ( ne vem 10, 15,20,30 % ceneje ).Ti mu pač plačaš v kešu seveda on pa pošlje prevzemnico oz dobavnico neki firmi,kjer so to zmenjeni,in naj bi ti tista firma poslala račun za to robo ki si jo dobil pač po cenejšei ceni! No, prav... eurokapitalistična kraja... oz. Šrot v malem.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 22:51:40
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
To zdaj sploh ni tema tle, kako je kdo prišel do kake mašine. Vprašala je sam, če ma kdo kak račun.
|
|
RE: Pomivalni stroj Gorenje - račun!! 18.8.2008 22:54:12
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj To zdaj sploh ni tema tle, kako je kdo prišel do kake mašine. Vprašala je sam, če ma kdo kak račun. Točno. Žal ga nimam.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?