Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomivalni stroj -nekaj vprašanj pred nakupom 21.2.2008 13:40:39
|
|
|
|
urskas
|
pri nas sicer imamo Candy in sem popolnoma zadovoljna. Naš Candy im 7 programov, ki se med seboj razlikujejo glede na temteraturo in čas pranja. Običajno perem na 50 stopinj (srednje). Kadar ne pomivam vsak dan, uporabljam splakovanje (drugače ne),tretja razpršilna roka je najbrž fajn, in verjetno zato porabi malo več vode. Mislim pa, da količina vode ni merilo za dobro pranje. LP
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj -nekaj vprašanj pred nakupom 21.2.2008 20:40:31
|
|
|
|
saraja
|
Mi imamo Blomberga, pa mi je ful ful fajni, ne zamenjam za kaj drugega. Žal mi je, da si nisem še pralnega stroja kupila Blomberga, ker imam pralni stroj v kleti in non stop laufam gledam če je opralo, si ga pa bom definitivno kupila ko ga bom kupovala. Glede pomivalnega se mi ful dopade, ker se vse izpiše na ekranu koliko časa traja. Najkrajši čas pranja je 1uro in 11 min pri 40 stopinjah, opere pa mi ful lepo. Pa še design je ful lepi. Tam ko so tipke je v sivi barvi potem pa ima taki podolgovat ročaj in mi svetovno paše zraven kuhinje, ker ima podobne ročaje, pa nismo prej nič nato študirali. Ker ko smo kupovali pomivalca, sva bila skoz za Gorenje, in ker takrat tistga ni bilo, sva na blef naročila preko neta tega Blomberga in ga niti v sanjah nisva videla kako izgleda! Pa fajn se odloči!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.