|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomižkovanje z očmi?
7.11.2007 11:52:02   
alfist
Pri hčerki opažam da je začela pomižkovati z očmi (stara 19 mesecev) kdaj bolj, kdaj malo manj. Kaj bi lahko bil vzrok temu, mogoče suh zrak....?Je kdo imel podobne težave z otrokom in kam se obrniti?

Hvala za odgovorein lepo pozdravljeni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomižkovanje z očmi?
7.11.2007 12:12:40   
Anonimen
Izkušenj nimm,zato ti ne morm strokovno odgovorit.Lahko domnevam,da jo moti močna svetloba,lahko je kakšen tujek v očesu,lahko pa je tik.nekateri ljudje ga pač imajo.Kaj pa če bi ti zaupal svoja opažanja inskrb kar pediatru in te bo on,če bo potrebno naslovil h kakšnemu specijlistu,morda k nevrologu.

(odgovor članu alfist)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 13:32:56   
daša
Naš bo star 3 leta. Na sistematskem ni hotel povedat slikic (je rekel da jih ne vidi, ampak ta velike vsak vidi, tako, da to nisem peljala). Potem smo ga tudi doma malo stestirali, nisem čist 100% da vidi100% ampak prav slabo pa tudi ne. Poleti je pa začel na levo oko mižat - samo zunaj na soncu. Smo mu kupili sončna očala, nosil jih je celo poletje, bil več kot zadovoljen, očitno ga je res motilo. Zdaj zopet ne pomežikje, edino zunaj če je sonce. Ampak v petek ga peljem na pregled k okulistu (trajalo od poletja, da smo dolbili datum pri dobri okulistki za otroke). Upam, da bo hotel sodelovati, ker je grozno trmast otrok. Bom poročala, kaj je rekla. Ker nimam pojma, a je čas za paniko, a kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 13:33:16   
anitaz
Jaz mislim, da je to eden izmed tikov. In na tvojem mestu jo ne bi nič opozarjali ali karkoli. Pusti jo, bo minilo. Tudi jaz sem svoje čase "pomiškovala", pa je minilo s časom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 13:48:20   
alfist
Hvala vsem, res so teli forumi zlata vredni. Vseno bom poklical pediatrinjo in malo povprašal, mogoče otrok čuti prisotnost stresa (živčnosti, ker imamo neke težave na drugih področjih). Malo sem razmišljal, da jo mogoče moti suh zrak, ker se je začela sezona kurjenja, vendar tudi drugje pomižkuje. Čudno se mi zdi, ker kdaj ne pomižkuje, kot da bi jo kaj motilo...Vseno še čakam na kakšne nasvete in hvala vsem!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.